Ο ρόλος της Ρις στη γέννα της Μέγκαν

07.11.2012
Και οι δύο διάσημες γυναίκες έγιναν πρόσφατα μανούλες. Όμως πέρα από αυτό, υπάρχει ακόμη μια σχέση μεταξύ τους. Μυστική, αλλά πολύ σημαντική.


Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) γέννησε το πρώτο της παιδί την ίδια μέρα που η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) έφερνε στον κόσμο το τρίτο της, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

Όμως εντύπωση έκανε ότι τα νέα για την υψηλή άφιξη του γιου της Μέγκαν έγιναν γνωστά σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα.

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο ευτυχής μπαμπάς, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest), εξηγεί τον ρόλο που έπαιξε στο κρυφό της υπόθεσης η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

"Ήμασταν πολύ τυχεροί. Και θέλω να στείλω λουλούδια στη Ρις, από εκείνη τη μέρα, αλλά δεν τα κατάφερα ακόμη. Εκείνη είχε γεννήσει λίγες ώρες νωρίτερα έτσι όταν εμείς μπήκαμε στην κλινική στις 2:30 τα ξημερώματα δεν μας πήρε κανείς είδηση. Μείναμε δύο μέρες και πάλι δεν το γνώριζε κανείς", εξήγησε ο Γκριν τονίζοντας ότι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους.

Ο μικρός Νόα (Noah) είναι ο πρώτος γιος του Μπράιαν με την Μέγκαν, αλλά έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο από προηγούμενη σχέση του.

Και ο μικρός Τενεσί (Tennessi) είναι το πρώτο παιδί της Γουίδερσπουν με τον σύζυγό της, Τζιμ Τοθ (Jim Toth) αλλά έχει ακόμη δύο από τον προηγούμενο γάμο της.

Ζ. Κ.