Πάτινσον & Στιούαρτ: η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά το σκάνδαλο

02.11.2012
Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους λόγω… κέρατου, ήρθε η στιγμή να εμφανιστούν και πάλι μαζί για επαγγελματικούς λόγους. Δεν ήταν και άσχημα…

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), μέχρι πρότινος αγαπημένη των απανταχού φανς των ταινιών "Twilight", γνώρισε την περιφρόνησή τους όταν πριν από λίγους μήνες παραδέχτηκε δημοσίως ότι απάτησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Το ζευγάρι τελικά τα ξαναβρήκε καθώς η 23χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι έπεισε τον αγαπημένο της ότι μετάνιωσε ειλικρινά. Άσε που δεν είχαν κάνει σεξ με τον σκηνοθέτη, όπως "ξεκαθάρισε" αργότερα!

Τέλος πάντων, παρόλο που δεν το παραδέχτηκαν ποτέ δημοσίως, οι δύο ηθοποιοί είναι ξανά μαζί και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες με την πρεμιέρα της τελευταίας βαμπιροταινίας όπου πρωταγωνιστούν να αναμένεται στις 16 Νοεμβρίου.

Όπως ήταν φυσικό, στο πλαίσιο των προωθητικών κινήσεων Πάτινσον και Στιούαρτ έχουν προγραμματισμένες συνεντεύξεις, μεμονωμένες και από κοινού στις οποίες οφείλουν να ανταποκριθούν.

Χθες το βράδυ λοιπόν, είχαμε το βάπτισμα του πυρός με την Κρίστεν και τον Ρόμπερτ να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε εκπομπή του MTV. Μαζί τους και ο τρίτος της παρέας Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner) ενώ ένα πέρασμα έκανε και η συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η σειρά, Στέφανι Μέγιερ (Stephenie Meyer).

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι η άπιστη θα εμφανιζόταν –τουλάχιστον- μαζεμένη, εκείνη έκανε την έκπληξη.

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Κρίστεν Στιούαρτ κάθισε ανάμεσα από τους δύο συμπρωταγωνιστές της και απάντησε με τον γνωστό ύφος της όλες τις ερωτήσεις που ως επί το πλείστον αφορούσαν την ταινία, ενώ δεν παράλειψε και να αστειευτεί με τους δύο άντρες που τη διεκδικούν κινηματογραφικά.

Η Κρίστεν μάλιστα καμάρωσε υπογραμμίζοντας ότι σε εκείνη οφείλουν τα "αγόρια" της ότι πήραν τους ρόλους. Εκείνη είχε καπαρώσει πρώτη τον ρόλο της Μπέλα οπότε προφανώς είχε λόγο στην επιλογή των συμπρωταγωνιστών της.

Μπορεί η συζήτηση να μην στράφηκε καθόλου στα προσωπικά τους, όμως μια νύξη στην πρόσφατη κοινή έξοδο του ζευγαριού με την αφορμή της Χαλοουίν έγινε.

Ο Ρομπ και η Κρίστεν ντύθηκαν καρναβάλια και πήγαν σε πάρτι ενός φίλου. Εκείνος είχε διαλέξει μια πλαστική μάσκα που κάλυπτε τελείως το πρόσωπό του και εκείνη μια ροζ περούκα –φόρο τιμής στη Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και την εμφάνισή της στην ταινία "Closer'- και γυαλιά ηλίου.

Όχι και ιδιαίτερα ευφάνταστο μασκάρεμα! Πάντως η ψυχρολουσία έφυγε καθώς η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του ζεύγους μετά το… κέρατο στέφθηκε με επιτυχία. Οι θαυμαστές τους μάλλον πείστηκαν ότι μεταξύ τους είναι όλα "μια χαρά". Αναμένουμε τη συνέχεια.

Ζ. Κ.