Ναρκωτικά και πόρνες: πάλι τα ίδια ο Τσάρλι Σιν!

02.11.2012
Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα του ηθοποιού που εκτροχιάστηκε ουκ ολίγες φορές τον περασμένο χρόνο. Και να που τώρα φαίνεται ότι επανέρχεται δριμύτερος!

Πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) να έχει κυλήσει ξανά στις κακές του συνήθειες, παρόλο που έδειχνε ότι τις είχε αφήσει πίσω του.

Σύμφωνα με πηγές τους RadarOnline o 47χρονος πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής κωμικής σειράς "Two and a half men" άρχισε να κάνει ξανά κοκαΐνη και να καπνίζει κρακ σε καθημερινή βάση.

Οι πληροφορίες έρχονται από συνεργάτη του Σιν ο οποίος "πέρασε όλη την περασμένη εβδομάδα μαζί του" και συμπληρώνει επίσης ότι ο ηθοποιός "πίνει ασταμάτητα αλκοόλ και χρησιμοποιεί κατά κόρον τις υπηρεσίες πληρωμένων συνοδών".

Ο εκπρόσωπος του Σιν δεν έκανε κανένα σχόλιο όμως οι πηγές αποκαλύπτουν και τα χρηματικά ποσά που διαθέτει για τις "πομπές" του ο σταρ.

"Ξοδεύει γύρω στα $2.000 τη μέρα για τα ναρκωτικά ενώ έχει πληρώσει μέχρι και $25.000 για τη συντροφιά συγκεκριμένης πόρνης", υποστηρίζει ο συνεργάτης του Τσάρλι περιγράφοντας με μεγάλη λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αν όντως ο Τσάρλι Σιν ξαναγύρισε στον κακό τον δρόμο ή αν πρόκειται για ένα απλό στραβοπάτημα, θα φανεί…

Ζ. Κ.