Γιατί ο Κάνιε αργεί την πρόταση γάμου στην Κιμ

31.10.2012
Ακούμε από το καλοκαίρι πως ο αγαπημένος της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), ο ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ετοιμάζεται να της χαρίσει ένα σούπερ φανταχτερό μονόπετρο.

Βέβαια, μονόπετρο ακούμε και μονόπετρο δεν βλέπουμε. Αυτή τη φορά και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο Κάνιε δηλώνει έτοιμος πια να ξετρελάνει την αγαπημένη του Κιμ με το φανταχτερό δαχτυλίδι αρραβώνων που θα της χαρίσει.

Σύμφωνα και με το περιοδικό Closer, ο ράπερ λέει σε φίλους και γνωστούς πως το δαχτυλίδι είναι πολύ χλιδάτο και πως είναι σίγουρος ότι η 32χρονη Κιμ θα ξετρελαθεί. Θέλοντας μάλιστα να υπερισχύσει στη σύγκριση με το παλιό μονόπετρο, ο Κάνιε υποστηρίζει πως το δικό του δαχτυλίδια θα κάνει το προηγούμενο να μοιάζει με παιχνιδάκι για κούκλες.

Γιατί όμως αργεί ο αρραβώνας, αφού το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο από τον περασμένο Απρίλιο; Κι εδώ, υπάρχει εξήγηση. Το ζευγάρι ήθελε να καθυστερήσει τον αρραβώνα μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της Κιμ από τον πρώην σύζυγό της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries).

Για την ιστορία, ο χλιδάτος γάμος της Καρντάσιαν με τον μπασκετμπολίστα κράτησε 72 ημέρες και το μονόπετρο είχε κοστίσει 600.000 δολάρια.

Το μονόπετρο που σχεδιάζει να αγοράσει ο Γουέστ, θα φτάσει κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια!

Κ.Π