Το αγόρι της Lady Gaga μιλά για τη σχέση τους

26.10.2012
Η διάσημη εκκεντρική σταρ είναι ερωτευμένη και φαίνεται πως το ίδιο είναι και ο καλός της, που αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να παραδεχτεί -μεταξύ άλλων- πόσο χαρούμενος και τυχερός νιώθει!


Επίθετα σαν "φυσιολογική" και "συνηθισμένη" δεν χρησιμοποιεί κανείς εύκολα για να χαρακτηρίσει τη Lady Gaga. Φαίνεται όμως ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και για τη σχέση της, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο σύντροφός της, Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney).

Το 31χρονο μοντέλο και ηθοποιός εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "The Today Show" για να προωθήσει το νέο πρότζεκτ με τίτλο "Chicago Fire" όπου πρωταγωνιστεί και μίλησε, φυσικά, και για το κορίτσι του.

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν είναι παράξενο να βγαίνει με μια γυναίκα σαν την Gaga, αλλά εκείνος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Δεν ξέρω, γιατί βλέπω τα πράγματα από μέσα, όμως τελικά, όλα είναι πολύ φυσιολογικά", ξεκαθάρισε ο Τέιλορ συμπληρώνοντας ότι είναι ένας "χαρούμενος και πολύ τυχερός άντρας".

Η 26χρονη σταρ είναι τόσο ερωτευμένη με τον αγαπημένο της που, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τον στηρίζει απίστευτα στην πρόσφατη επαγγελματική του προσπάθεια, ειδικά τουιτάροντας πόσο της αρέσει το σόου.

"Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όταν είδα πόσο ανοιχτά και πολύ προωθεί τη δουλειά μου αλλά τελικά είναι απλό. Είναι περήφανη για μένα, όπως θα ήταν κάθε κορίτσι για το αγόρι του", καμάρωσε ο Κίνεϊ συμπληρώνοντας ότι η αγαπημένη το είχε πάει και στα γυρίσματα της σειράς για να τον εμψυχώσει.

Κι όμως, δεν είναι όλα ρόδινα για τους δύο ερωτευμένους. Ο Κίνεϊ αποκάλυψε πόσο δύσκολο είναι για εκείνον το θέμα της απόστασης καθώς η καλή του ταξιδεύει ακατάπαυστα.

Ακόμη και σε αυτό το σημείο, όμως, το μοντέλο/ηθοποιός είχε κάτι χαριτωμένο να πει: "Δεν το έχει παραδεχτεί, αλλά σίγουρα έχει κρυμμένο κάπου ένα διαστημόπλοιο, γιατί δεν εξηγείται πόσο γρήγορα βρίσκεται από το ένα μέρος στο άλλο".

Κατά τα άλλα, η Lady Gaga φαίνεται ότι το βλέπει σοβαρά το παιδί αφού τον έχει γνωρίσει ήδη στον μπαμπά της. Για να δούμε πού θα πάει αυτή η σχέση.

Ζ. Κ.