Γκολεμά: Τα’ χωσε σε ANT1 & ΕΡΤ για Dancing & gay φιλί

22.10.2012
Το τελευταίο διάστημα η φημολογία για το “Dancing With The Stars” έχει πάρει πάλι φωτιά κι η Ντέπυ Γκολεμά δε θα μπορούσε να μην το σχολιάσει με το δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, στη στήλη της στη Real Life, "έστρεψε τα βέλη της" στη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και στο Φωκά Ευαγγελινό, γράφοντας:

"Αν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δεχτεί από την αρχή να παρουσιάσει το Dancing, όλα αυτά που ξοδεύτηκαν σε γεύματα και ραντεβού για να την πείσουν θα είχαν πάει στο κασέ της! Το ίδιο συμβαίνει και με το Φωκά Ευαγγελινό. Τον τρέχει ο Λάτσιος στα ακριβά εστιατόρια για να τον πείσει. Αποτέλεσμα; Τα βάζει τα κιλά του ο Γιάννης, τις βάζουν τις υπογραφές τους οι Dancing. Αδικία..."!

Δεν άφησε ασχολίαστο, όμως, ούτε το «κομμένο» gay φιλί από τη σειρά Downtown Abbey της ΕΡΤ, σχολιάζοντας: "Αν και αγγλοτραφής, φοβήθηκε ένα 'πονηρό φιλί' στο νέο σήριαλ της ΝΕΤ και του πάτησε μαχαίρι. Το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο, μια και η λογοκρισία έφερε τα εξής αποτελέσματα: Πρώτον, να βγάλει ανακοίνωση η ΕΡΤ, δεύτερον να βγάλει ανακοίνωση ο πρόεδρος και να τον αφήσει εκτεθειμένο και τρίτον να γίνουμε πρωτοσέλιδο στις ξένες εφημερίδες".