Πίπα: Τα χρωστώ όλα στον Γουίλιαμ & τον ποπό μου!

22.10.2012
Η μικρή αδελφή της γυναίκας που μια μέρα θα γίνει βασίλισσα της Αγγλίας ξέρει ακριβώς πώς και γιατί έγινε διάσημη. Και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.


"Είναι όντως εντυπωσιακό να τυγχάνεις παγκόσμιας αναγνώρισης πριν από τα 30, χάρη στην αδελφή σου, τον γαμπρό σου και τον ποπό σου", παραδέχεται αφοπλιστικά η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το δεύτερο βιβλίο της για το τέλειο πάρτι.

"Μια μέρα μπορεί να καταφέρω να το κατανοήσω όλο αυτό, αλλά στο μεταξύ, απλά πρέπει να πω ότι έχει τα πάνω του και τα κάτω του η όλη ιστορία", συνεχίζει η 29χρονη Πίπα αναγνωρίζοντας φυσικά το γεγονός ότι της έχουν δοθεί ευκαιρίες που οι περισσότεροι ούτε καν ονειρεύονται.

"Σε γενικές γραμμές είμαι ένα συνηθισμένο κορίτσι της ηλικίας μου που προσπαθώ να χτίσω μια καριέρα ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να σταθώ αντάξια περιστάσεων που μπορεί να φαίνονται παράξενες σε πρώτη όψη", συνεχίζει η Πίπα ξεκαθαρίζοντας ότι είναι από τη φύση της οπτιμίστρια οπότε εστιάζει πάντα και μόνο στα καλά της κάθε περίπτωσης.

Η νεαρά Μίντλετον υπέγραψε μια έξτρα έκδοση που κυκλοφόρησε μαζί με το περιοδικό You της Mail on Sunday δίνοντας τις περίφημες συμβουλές της για τη διοργάνωση των καλύτερων εκδηλώσεων.

Η Πίπα τονίζει πως "λάτρεψε σε κάθε λεπτό του" καθώς είναι το πρώτο κατάδικό της πόνημα που δημοσιεύεται και ανυπομονεί να δει την αντίδραση του κόσμου σε αυτή της την προσπάθεια…

Το βιβλίο της Πίπα με τίτλο "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends" θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στο τέλος του μήνα.

Ζ. Κ.