Καρράς: Έξαλλος με τις φήμες για τον "ξυλοδαρμό"

12.10.2012
Στενοχωρημένος και συγκλονισμένος είναι ο Βασίλης Καρράς από το όργιο φημών που ξέσπασε από το πρωί της Παρασκευής κι έκανε το γύρο του διαδικτύου για άγριο "ξυλοδαρμό" του τραγουδιστή σε συναυλία του στη Γερμανία.

Ο Καρράς έμαθε τα περί "ξυλοδαρμού" κι έξαλλος διέψευσε κατηγορηματικά την ιστορία. Μάλιστα, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλονίκη τηλεόραση», έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Εξήγησε ότι ουδέποτε βρέθηκε σε συναυλία στο Ντίσελντορφ, αλλά ήταν στο Ανόβερο όπου η εκδήλωση άρχισε και τελείωσε με μεγάλη επιτυχία. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε, η εκδήλωση έγινε σε τοπικό κέντρο του Ανόβερου δυο εβδομάδες πριν!!!

Μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τον ιδιοκτήτη του κέντρου (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, λόγω του δημοσιεύματος) ότι αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση του από το κέντρο, κάποιοι πελάτες λογομάχησαν για ένα τραπέζι και ουδέποτε ξυλοκοπήθηκε κανένας. Ειδικά ο ίδιος και ο μάνατζερ του.

Ο Καρράς είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος με την όλη ιστορία, αφού δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στον τύπο για κακά σχόλια. Μάλιστα, σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς τα blog που έχουν αναρτήσει το δημοσίευμα.

Πηγή:thessalonikitv