Κρίστεν Στιούαρτ: Είμαι ένα κακόμοιρο τσ****"

12.10.2012
Το έκανε πάλι το θαύμα της η νεαρή πρωταγωνίστρια που έφτασε την αυτοκριτική της σε κάπως ακραία σημεία.


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε "η χαρά της ζωής". Στις δημόσιες εμφανίσεις της, η 23χρονη ηθοποιός μοιάζει σχεδόν αγοραφοβική ενώ μόλις και μετά βίας χαμογελάει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Marie Claire" και τον φίλο της Νικολά Γκεσκιέρ (Nicolas Ghesquiere), η Κρίστεν παραδέχτηκε ότι στην πραγματική της ζωή "είναι ένα κακόμοιρο τσ****"

Ο Γκεσκιέρ τη ρώτησε απλά τι είναι αυτό που την κάνει χαρούμενη και εκείνη απάντησε, όλως παραδόξως αυθόρμητα, αν και σίγουρα πολύ άκομψα.

"Είμαι ένα κακόμοιρο τσ****! Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι πιο χαρούμενη όταν είμαι άνετη και ευχαριστημένη ή όταν φτάνω τον εαυτό μου στα όρια", παραδέχτηκε η Στιούαρτ εξηγώντας ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές της ευτυχίας και η ίδια εκτιμά το ίδιο και τις δύο.

Κατά τα άλλα, η αλήθεια είναι ότι δεν της πάνε πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική της ζωή –όπου βέβαια τα έκανε η ίδια… ρόιδο- και δεν είναι περίεργο που νιώθει κάπως μπερδεμένη.

Αφού δημοσιεύτηκαν ύποπτες φωτογραφίες της με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) η Κρίσταν έσπευσε να παραδεχτεί δημοσίως ότι όντως απάτησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) εκλιπαρώντας ταυτόχρονα τη συγχώρεσή του.

Εκείνος, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, έφυγε από το σπίτι, αλλά όταν ύστερα από λίγο καιρό εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι "τελικά δεν είχαν κάνει σεξ με τον σκηνοθέτη", εκείνος επέλεξε να δεχτεί το "όλοι κάνουν λάθη" και να τη δεχτεί πίσω την άπιστη.

Φαίνεται όμως ότι δεν τους θέλει η επανασύνδεση!

Πληροφορίες θέλουν αφενός τη Στιούαρτ ανικανοποίητη στο κρεβάτι –όπου προφανώς κάποτε απολάμβανε σεξ με τον αγαπημένο της αλλά τώρα… τζίφος- αφετέρου τον Πάτινσον να έχει ήδη ανοίξει τα μάτια του για άλλες αγκαλιές. Οφθαλμός αντί οφθαλμού, ένα πράγμα…

Πάντως, αν όλο αυτό είναι διαφημιστικό τρικ –που ενδέχεται και να είναι- προφανώς έχει κάνει τη δουλειά του καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του "Twilight" που αναμένεται τον Νοέμβριο έχει τώρα πια άλλη σημασία. Εκτός από το ενδιαφέρον για την ταινία αυτή καθαυτή.

"Θα κάνουν κοινή εμφάνιση ο Ρομπ και η Κρίστεν; Πώς θα είναι μεταξύ τους;" Και άλλες παρόμοιες ανησυχίες φαίνεται ότι ανεβάζουν την ανυπομονησία στα ύψη.

Ζ. Κ.