Δραγούμη: Η άγνωστη σχέση με το νυν της Παπαρίζου

12.10.2012
Κοίτα να δεις που ο νυν σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, αν και δεν είναι της showbiz έχει story να το ζηλεύει ο καλύτερος celebrity.

Πριν λίγες μέρες είχαμε δει την εν διαστάσει σύζυγό του να μιλάει στην κάμερα του Star για το γαμο τους, το διαζυγιο που δεν έχουν πάρει ακόμη, αλλά και τη σχέση του με την Έλενα. Και ήτο τέτοιος ο ενθουσιασμός τής εν διαστάσει που στα τσακ δεν έδωσε τις ευχές της στο νεόκοπο ζεύγος. Αλλά μη χολοσκάς και ήρθε μία άλλη ψυχή από το παρελθόν του Ανδρέα Καψάλη να το κάνει....

Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η ηθοποιός πάνω στην κουβέντα συνειδητοποίησε ότι γνωρίζει καλά το νυν της Παπαρίζου (σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω. Τα χείλη σου αυτά....) αποκαλύπτοντας ότι στα εφηβικά της χρόνια είχε μαζί του μια πολύ ζεστή και γλυκιά σχέση!

Βρε τι μικρός που είναι τελικά ο κόσμος. Ο Καψάλης που λες, είναι ένας αγαπημένος παιδικός της φίλος, με τον οποίο όμως έχουν χαθεί. Αλλά μίλησε για τον ακέραιο και καλό του χαρακτήρα (δεν μας διευκρίνησε, όταν ήταν παιδί;) με τα καλύτερα λόγια. “Είναι πολύ καλό, γλυκό και όμορφο παιδί. Κάναμε παρέα όταν ήμασταν έφηβοι, ήταν πολύ καλός στη παρέα και πάνω από όλα κύριος” θυμήθηκε η Δραγούμη και συμπλήρωσε: “Είναι από τα αγόρια που θα ήθελε μια μαμά να έχει σχέση η κόρη τους”.

Και μπορεί η εν διαστάσει σύζυγος Καψάλη να μην έδωσε ευχή, το έκανε ολόψυχα η Ναταλία. “Έλενα είναι καλό παιδί, να συνεχίσεις μαζί του, τον ξέρουμε” ήταν και η συμβουλή που έδωσε στην αοιδό. Και αφού τον... συνιστούν δύο γυναίκες, μάλλον η Παπαρίζου θα πρέπει να το σκεφτεί το θεματάκι....