Η Σέριλ Κόουλ υπέγραψε τη διαθήκη της

09.10.2012
Στην αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της, η διάσημη τραγουδίστρια μιλά και για την εποχή που βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο.


Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) πήρε διαζύγιο από τον επί 4 χρόνια σύζυγό της, Άσλεϊ (Ashley) το 2010 όταν έγιναν γνωστές οι ουκ ολίγες φορές που τον απάτησε.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσα από το βιβλίο της, "Σέριλ: η ιστορία μου" (Cheryl: My Story), η 29χρονη τραγουδίστρια πέρασε πολύ άσχημα, αλλά τελικά το ξεπέρασε.

Πολύ σύντομα μετά τον χωρισμό, η Σέριλ είχε βρει για λίγο καιρό λιμάνι στην αγκαλιά του χορευτή Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), ο οποίος την είχε πάρει μαζί του σε ένα ταξίδι στην Τανζανία με σκοπό εκείνη να χαλαρώσει και να ξεχάσει.

Όμως τελικά η όλη προσπάθεια τους βγήκε σε κακό καθώς η τραγουδίστρια έπαθε ελονοσία και μάλιστα βαριάς μορφής.

Η Σέριλ Κόουλ νοσηλεύτηκε για μέρες, ενώ κινδύνευσε η ίδια η ζωή της, γεγονός που η ίδια αντιμετώπισε, όπως φαίνεται, πολύ ψύχραιμα. Μέχρι που το αποζητούσε κιόλας.

"Φοβήθηκα τόσο πολύ και ένιωσα εξαντλημένη. Απλά ήθελα να κοιμάμαι και να κάνω τα πάντα να σταματήσουν", εξηγεί στο βιβλίο της η Σέριλ, συμπληρώνοντας πως αντέδρασε όταν κάποια στιγμή ρώτησε τη νοσοκόμα αν πεθαίνει.

"Είναι πιθανό", απάντησε η νοσοκόμα και εκείνη ένιωσε μόνο ανακούφιση ενώ το μόνο που σκεφτόταν ήταν "κάνε το να τελειώσει σε παρακαλώ".

"Ένιωθα ότι δεν μου είχε μείνει τίποτα πια. Και ύστερα από λίγο σκέφτηκα ότι έπρεπε να γράψω τη διαθήκη μου. Ζήτησα χαρτί και τους είπα τι θα έπρεπε να κάνουν", αποκάλυψε η Σέριλ Κόουλ εξηγώντας ότι "ένιωθε τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσε να αντέξει τίποτα άλλο".

Τελικά όλα πήγαν καλά για τη νεαρή τραγουδίστρια η οποία αυτό τον καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό του χορευτή Τρε Χόλογουεϊ (Tre Holloway).

Ζ. Κ.