Βαλάντης: Η εξάρτηση με ναρκωτικά & το σεξ με τρεις γυναίκες

04.10.2012
Μετά από μία μεγάλη απουσία, ο Βαλάντης επέστρεψε στην αθηναϊκή νύχτα με μεγάλες αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στην προσωπική του ζωή.

Εξάλλου, τον είχαμε αφήσει παντρεμένο και τώρα βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, περιμένοντας το διαζύγιο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, που σοκάρουν μπορούμε να πούμε, αφού παραδέχεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για ενάμιση χρόνο. Αλλά κι ερωτικά έχει κάνει τις... κουτσουκέλες του, όσο πιο κόσμια μπορούμε να το γράψουμε.

Για την εξάρτηση του με τα ναρκωτικά

«Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη μαστούρα είναι να είσαι νηφάλιος. Όταν το βρεις με τα εαυτό σου και ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου δε έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έκανε χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο. «Δοκίμασα και κοκαΐνη αλλά κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μου έδινε τίποτα. Δεν ξέρω αν δίνει κάτι σε άλλους ανθρώπους. Εμένα δεν μου προσέφερε τίποτα, γι' αυτό και σταμάτησα να παίρνω. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα».

Για τις σεξουαλικές του εμπειρίες

Έχω βρεθεί και με τρεις γυναίκες... Έγινε μια φορά».

Για το γιο του

Ο Βαλάντης από τη σχέση του με την Έλενα Γκρέκου είναι πατέρας ενός 8χρονου γιου, του οποίου πλέον έχει την αποκλειστική επιμέλεια. «Σήμερα ο γιος μου ζει μαζί μου. Είναι οχτώμισι ετών και έχω ρίξει όλο το βάρος μου σε αυτόν. Νιώθω τύψεις που έλειπα από τη ζωή του και γι’ αυτό τον έχω τώρα συνέχεια μαζί μου. Προσπαθώ να του δώσω όσα πράγματα του έλειψαν όταν ήταν μικρός. Τώρα που χρειάζεται ένα ανδρικό πρότυπο θέλω να είμαι δίπλα του. Μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω με τον γιο μου. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά. Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του

«Είμαστε σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Δε χωρίσαμε ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» δηλώνει, ενώ παραδέχεται ότι έφτασαν στον χωρισμό επειδή δεν αντέχει την δέσμευση. Πάντως, έχουν φιλικές σχέσεις, αφού είναι γονείς μίας κόρης.