Απίστευτο: Γνωστή τραγουδίστρια ναυάγησε μεσοπέλαγα

01.10.2012
Ένα θρίλερ έζησε γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, όταν το φουσκωτό σκάφος έπιασε φωτιά και αναγκάστηκαν να πέσουν στη θάλασσα για να σωθούν.

Ο λόγος για την Μόνικα τον εφοπλιστή σύντροφό της, οι οποίοι μαζί με την παρέα τους, είπαν να εκμεταλλευτούν τις καλοκαιρινές μέρες του Σεπτεμβρίου. Αλλά πού να φαντάζονταν τι εφιάλτη θα ζούσαν από τη μία στιγμή στην άλλη.

Κατά την επιστροφή της παρέας από την Σέριφο, το φουσκωτό, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπιασε φωτιά. Με το που αντίκρισαν τις φλόγες και δίχως να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να πέσουν στη θάλασσα.

Τα τρία άτομα της παρέας στάθηκαν τυχερά αφού τους εντόπισε λίγες ώρες μετά, ελικόπτερο τύπου Super Puma, όπου και τους περισυνέλλεξε ανοιχτά της Σερίφου. Ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο με τη νεαρή τραγουδίστρια και το σύντροφό της, καθώς είχαν απομακρυνθεί από την υπόλοιπη παρέα και είχαν χαθεί τα... ίχνη τους.

Όπως διαβάζουμε στο radar.gr, το ζευγάρι (όσο απίστευτο κι αν ακούγεται) κολύμπησε μέχρι την Τζια (!!!). Εκεί τους εντόπισε ένας ντόπιος και τους βοήθησε, βάζοντας αίσιο τέλος στην απίστευτη περιπέτεια τους!!!!!