Σιν & Λόχαν: τι κάνουν μαζί στο κρεβάτι;

21.09.2012
Τα δύο "κακά παιδιά" του Χόλιγουντ έγιναν ζευγάρι; Εκτός από ενδιαφέρον όμως, αυτό μπορεί να είναι μέχρι και… επικίνδυνο!


Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Shen) και η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) μπορεί και να έβγαιναν ισόπαλοι σε μια "κόντρα" για το ποιος έχει τον πιο "πλούσιο φάκελο" στην αστυνομία! Η ιδέα και μόνο των δυο τους μαζί στο κρεβάτι είναι τουλάχιστον εκρηκτική.

Οι δύο ηθοποιοί, λοιπόν, έγιναν όντως ζευγάρι, όμως κινηματογραφικό, για τις ανάγκες της ταινίας "Scary Movie 5" όπου συμπρωταγωνιστούν.

Σε μια φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την εταιρεία παραγωγής, ο Τσάρλι και η Λίντσεϊ φαίνονται στο κρεβάτι όπου μόλις έχουν ξυπνήσει "ύστερα από μια νύχτα άγριου σεξ". Στο πρόσωπο εκείνου διακρίνεται μια συγκαλυμμένη ικανοποίηση ενώ εκείνη φαίνεται σοκαρισμένη.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται αυτό τον καιρό στην Ατλάντα της Τζόρτζια και οι πληροφορίες θέλουν του δύο άτακτους σταρ να συνεργάζονται περίφημα.

Κατά τα άλλα, οι τελευταίες μέρες δεν ήταν πολύ καλές για την 25χρονη Λόχαν η οποία είχε ξανά μπλεξίματα με τον νόμο

Αυτή τη φορά, η Λίντσεϊ κατηγορήθηκε ότι πάτησε έναν πεζό με το αυτοκίνητό της καθώς έμπαινε με ξενοδοχείο του Μανχάταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Το υποτιθέμενο θύμα κάλεσε την αστυνομία που έφτασε και συνέλαβε τη Λόχαν τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο λίγες ώρες νωρίτερα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός ήταν μεθυσμένη ενώ η ίδια ότι "της την είχαν στημένη".

Σήμερα –και ενώ η υπόθεση ακόμη εκκρεμεί- κυκλοφόρησε από το TMZ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης έξω από το ξενοδοχείο όπου διακρίνεται το αυτοκίνητο της Λίντσεϊ και ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι χτύπησε να τρέχει πίσω της. (δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί)

Τον λόγο έχουν πια οι υπεύθυνοι.

Ζ. Κ.