«Σκύλιασε» η Πάολα με τα ανέκδοτα για εκείνη;

13.09.2012
Τις τελευταίες μέρες, η νέα μόδα στα social media είναι τα ανέκδοτα για την Πάολα, τα οποία κάνουν θραύση στους χρήστες τόσο του Facebook όσο και του Twitter.

Μέχρι που αυτά έπεσαν στην αντίληψη της τραγουδίστριας και ήρθε κι έγινε έξαλλη. Και ξεσπάθωσε εναντίον εκείνων που γράφουν και κυκλοφορούν τα κακόβουλα για εκείνη ανέκδοτα και σχόλια .

Η φωνή, η εμφάνιση και κυρίως το λαϊκό ρεπερτόριο της αοιδού είναι ο αγαπημένος στόχος για τους χρήστες. Μέχρι που έφτιαξαν στο facebook σελίδα "Όλα τα ανέκδοτα για Πάολα εδώ"! Κακοί δεν είμαστε, αλλά μπήκαμε στη σχετική σελίδα και «κλέψαμε» κάποια αρκετά αστεία (σόρι Πάολα. Σε λατρεύουμε) ανέκδοτα που έχουν αναρτήσει:

"Πάολα I γαβ you!", «Τσιμπούρι προς τσιμπούρι: -Πού θα πάμε σήμερα; - Πάολα;», «Ο κόσμος το χει τούμπανο και η Πάολα γκριφόν καμάρι», «The akward moment που θα πει η Πάολα μια εξυπνάδα και θα της πούνε γάτα είσαι», «Να γαβγίσω ήσυχος θέλωωωωω, κι αν μου φέρεις fr....δε θέλω»

Update: Η Πάολα, πάντως, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που τη φέρει έξαλλη με τα ανέκδοτα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι διαθέτει λογαριασμό στα social media και κυρίως ότι ξεσπάθωσε με σχόλιο εναντίον εκείνων που έβγαλαν τα ανέκδοτα....