Πόσα τσεπώνει η Σίμπσον για κάθε κιλό που χάνει

11.09.2012
Η μάχη με το αδυνάτισμα και την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης συνεχίζεται για την τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson).

Η 32χρονη έγινε μανούλα την πρώτη Μαΐου φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την τεσσάρων μηνών σήμερα Μάξουελ (Maxwell).

Από τη στιγμή που γέννησε, η Σίμπσον ξεκίνησε τη συνεργασία της με φίρμα ''Weight Watchers'' κι από τότε έχει χάσει πάνω από 18 κιλά.

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο σόου της Κέιτι Κούρικ (Katie Couric) μίλησε για τη μάχη της με τα περιττά κιλά:

''Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν σκεφτόμουν τα κιλά. Νόμιζα πως όταν θα σπάσουν τα νερά, μαζί θα φύγει και το περισσότερο μέρος της πρησμένης μου κοιλιάς. Κι όμως, όλο αυτό το βάρος δεν έφυγε όταν ήρθε το μωρό''.

Και μπορεί να ξεπέρασε τα 75 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όμως τώρα η Τζέσικα απέχει μόλις 4,5 κιλά από το βάρος που είχε προτού μείνει έγκυος.

''Έπρεπε να μείνω επικεντρωμένη στη διατροφή μου. Μετράω κάθε μπουκιά, γιατί κάθε μπουκιά παίζει τεράστιο ρόλο. Έθεσα μικρούς και κατορθωτούς στόχους εξ' αρχής και έχανα βάρος κάθε εβδομάδα. Θέλω να είμαι υγιής γιατί είμαι μαμά τώρα και πρέπει να τρέφομαι σωστά''.

Και δεν είναι μόνο η μητρότητα που έκανε τη Τζέσικα να μετράει τις μπουκιές της. Το χρυσό συμβόλαιο με τους ''Weight Watchers'' την έκανε να δει τη δίαιτα με άλλο μάτι αφού λαμβάνει 4 εκατομμύρια δολάρια μόνο για να χάνει κιλά!

Πλέον, η τραγουδίστρια φροντίζει να περπατάει πολύ, αγκαλιά με την κόρη της ενώ ο μεγαλύτερος πειρασμός στη δίαιτά της είναι οι λιγούρες για σοκολάτα ή γλυκό που έχει, αφού ακόμα θηλάζει τη μικρή.