Ρόμπερτ Πάτινσον: τσιμπούρι του έγινε η Κρίστεν

10.09.2012
Νέες εξελίξεις στο σίριαλ για τον χωρισμό του διάσημου κινηματογραφικού ζεύγους καθώς λέγεται ότι εκείνος δεν θέλει να βλέπει εκείνη "ούτε ζωγραφιστή".


Μπορεί πρόσφατα να είχε διαρρεύσει ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) συμφώνησε να συναντήσει από κοντά την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) όμως, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Ρομπ όχι μόνο δεν μιλά με την Κρίστεν στο τηλέφωνο, αλλά είναι έξαλλος γιατί ενώ εκείνος αλλάζει συνέχεια νούμερα προκειμένου να την αποφύγει, εκείνη βρίσκει τρόπο να το μαθαίνει διαρκώς.

"Ο Ρομπ έχει στήσει κανονική ανάκριση ανάμεσα τους στενούς του φίλους, τους συνεργάτες και τους συγγενείς του για να μάθει ποιος είναι ο… μαρτυριάρης", μεταφέρει πηγή του Νational Enquirer υπογραμμίζοντας ότι οι έρευνες περιορίζονται σε έναν στενό κύκλο 20 ατόμων ένας από τους οποίους τον προδίδει…

Από την πλευρά της, η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση από τη στιγμή παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Ρομπ με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sunders) και γενικά φαίνεται πιο αισιόδοξη –αν και ιδιαίτερα μαγκωμένη.

Όταν δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πώς είναι –ειδικά ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας "Twilight"- εκείνη απάντησε "Είμαστε καλά. Θα είμαστε μια χαρά". Αυτό θα πει… θετική σκέψη!

Ζ. Κ.