Καμπούρη: Ερωτευμένη στη Μύκονο

05.09.2012
Στη Μύκονο για ένα σαββατοκύριακο βρέθηκε η Δέσποινα Καμπούρη και όχι μαζί της αυτή τη φορά δεν ήταν οι διάσημες φίλες της, αλλά ένας άντρας!

Και όχι, μόνο τυχαίος και... άγνωστος δεν ήταν ο συνοδός της. Η παρουσιάστρια και ο πατέρας του παιδιού της, Βαγγέλης Ταρασιαδής έχουν αφήσει πίσω την κρίση που τους χώρισε τον περασμένο χειμώνα και ζουν τη νέα φάση της σχέσης τους.

Ερωτευμένοι και αγαπημένοι πήγαν μαζί στη Μύκονο και οι τρυφερές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν από την παραλία, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπει ένα τέλος στις τελευταίες φήμες ότι χώρισαν ξανά. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό το «είναι/δεν είναι μαζί» μάς έχει κουράσει τα μάλα. Τουλάχιστον τώρα θα ηρεμήσουν οι κακές γλώσσες, που όταν δεν τους βλέπουν μαζί, αρχίζουν τα περί κρίσης.

«Όλο το καλοκαίρι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βαγγέλη δεν τους επέτρεψαν να φύγουν μαζί για διακοπές. Έτσι, αποφάσισαν να αφιερώσουν στη σχέση τους ένα διήμερο. Την κόρη τους την εμπιστεύτηκαν στη φροντίδα των γονιών της Δέσποινας» επισήμανε στο περιοδικό ΟΚ φίλη του ζευγαριού.