Μανούλα έγινε η Τζουλιάνα Ράνσικ

30.08.2012
Χαράς ευαγγέλια στο σπίτι του διάσημου ριάλιτι ζευγαριού καθώς μόλις υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.


Η Τζουλιάνα (Giuliana) και ο Μπιλ Ράνσικ (Bill Rancic) πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιόκα τους, Έντουαρτ Ντιουκ Ράσνικ (Edward Duke Rancic), ο οποίος γεννήθηκε χθες το βράδυ στο Ντένβερ μέσω παρένθετης μητέρας.

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο χαζομπαμπάς μέσα από το Twitter.

"Ο 'Δούκας' έφτασε. Ο Έντουαρτ Ντιουκ Ράνσικ ήρθε στον κόσμο χθες το βράδυ ζυγίζοντας 3 κιλά και 300 γραμμάρια. Η Τζουλιάνα και εγώ νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι. Τα καταφέραμε", καμάρωσε ο Μπιλ μην μπορώντας να εκφράσει καλύτερα τη συγκίνηση που πρέπει να νιώθουν και οι δύο ύστερα από όσα πέρασαν για να αποκτήσουν αυτό το παιδί.

Ενώ βρισκόταν στη διαδικασία του προγεννητικού ελέγχου πέρσι, η Τζουλιάνα Ράνσικ ανακάλυψε ότι βρισκόταν στα πολύ αρχικά στάδια του καρκίνου του μαστού.

Τον περασμένο Οκτώβριο η 36χρονη παρουσιάστρια του Ε! News και ριάλιτι σταρ δημοσιοποίησε τα νέα ενώ τον Νοέμβριο –και ύστερα από επιπλοκές- υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Τα πράγματα πήγαν καλά αλλά φοβούμενοι το παν ενδεχόμενοι οι Ράνσικ προχώρησαν στη λύση της παρένθετης μητέρα η οποία όμως κυοφόρησε το βιολογικό παιδί τους, από γονιμοποιημένο ωάριο της Τζουλιάνα που είχε καταψυχθεί πριν από τη αρρώστια της.

Να ζήσει ο Δούκας, λοιπόν.

Ζ. Κ.