Συντετριμμένος ο Σαμαράς: Έφυγε η «προστατευόμενη» του

30.08.2012
Δύσκολες ώρες περνάει ο Τρύφων Σαμαράς, αφού αντιμετωπίζει μία νέα απώλεια στη ζωή του.

Η αγαπημένη του φίλη Μαργαρίτα, η οποία για χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και την Τετάρτη «έφυγε» από τη ζωή. Ο Τρύφων είναι απαρηγόρητος, ενώ και στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούσε, εκείνος στεκόταν βράχος δίπλα της, προσευχόμενος για το θαύμα.

Και το βράδυ της Τρίτης, που η 26χρονη Μαργαρίτα έπεσε σε κώμα και η κατάσταση ήταν πλέον αναστρέψιμη, εκείνος προσευχόταν να γίνει το μεγάλο θαύμα. Εξάλλου, πριν λίγες μέρες οι δυο τους φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στους διαδρόμους του νοσοκομείου, αφού πίστευαν ότι θα βγουν νικητές και από αυτή τη «μάχη».

Ο Σαμαράς γνώρισε την Μαργαρίτα την εποχή που η αγαπημένη του μητέρα έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Στο διπλανό κρεβάτι ένα 18χρονο κορίτσι έδινε τη δική του σκληρή μάχη με την ύπουλη ασθένεια Οι δυο τους ήρθαν αμέσως κοντά. Ο Τρύφων τη λάτρεψε στηρίζοντας την ηθικά, ψυχολογικά αλλά και οικονομικά κάτι που η Μαργαρίτα δεν ξέχασε ποτέ. Μιλούσε με τους γιατρούς και είχε αναλάβει τη νοσηλεία της. Για εκείνον ήταν πια το νέο μέλος της οικογένειας του.

Γι αυτό και σήμερα θρηνεί τη μικρή του «αδελφή»....