Γάζες & τούρλωμα ποπού βάζουν φωτιά στην πίστα

29.08.2012
Άμα ξέρεις πώς να στρέφεις τα φώτα πάνω σου και να κλέβεις την παράσταση όπου κι αν εμφανίζεσαι, τι σημασία έχει αν σε ένα σχήμα είσαι το κορίτσι που ανοίγει το πρόγραμμα;

Τι σημασία έχει αν εκείνη τη στιγμή ο κόσμος ακόμη ψάχνεται πού θα καθίσει; Εσύ ξέρεις τη συνταγή, βγαίνεις στην πίστα με λίγες γάζες και το υπόλοιπο καλογυμνασμένο σου σώμα σε απόλυτη θέα και προκαλείς αναστάτωση.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία συμμετέχει στο σχήμα του Θέα με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου και κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση. Ακόμη και από τη σέξι Έλλη, η οποία και να θέλει, είναι αδύνατον να ανταγωνιστεί το.... βαρύ πυροβολικό, Στικούδη. Βέβαια, η σκέψη της μοντέλο-αοιδού να τυλίξει το μισό της κορμί με... γάζες και να θυμίζει.... μούμια που δεν έφτασε το ύφασμα να την τυλίξουν όλη, φευ παραμένει άλυτο μυστήριο.

Τι να θέλει άραγε να μας πει επί πίστας με την εμφάνιση τούτη; Μήπως θέλει να περάσει μήνυμα για τις τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, που δεν έχουν ούτε γάζες; Όποια κι αν ήταν η σκέψη της, όσο τράτζικ κι αν είναι η εμφάνιση της, αναγνωρίζουμε στη Στικούδη πως ακόμη και με κουρέλια να βγει, πάλι... εμφράγματα θα προκαλέσει. Αρκεί, να κάνει το γνωστό και τα μάλα πετυχημένο... τούρλωμα του ποπού της!