Η μεγάλη θυσία της Άνιστον για τον έρωτα

29.08.2012
Τον παίδεψε αρκετά τον καλό της μέχρι να του πει το "Ναι" η 43χρονη σταρ και τώρα φαίνεται ότι έχει βαλθεί να του αποδείξει με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) το πήρε απόφαση και δέχτηκε την πρόταση γάμου του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) παρόλο για αρκετό καιρό έκανε τη δύσκολη υποστηρίζοντας ότι "δεν ήταν ακόμη έτοιμη".

Τώρα, λοιπόν, η Τζεν όχι μόνο ανέλαβε τη δέσμευση 100%, αλλά θέλοντας να αποδείξει στον 41χρονο αρραβωνιαστικό της πόσο πολύ τον αγαπά και τον εμπιστεύεται, λέγεται ότι δεν πρόκειται να υπογράψει κανενός είδους προγαμιαίο συμβόλαιο.

"Η Τζένιφερ είναι πολύ ρομαντική και θέλει να δείξει πόσο αποφασισμένη είναι για αυτή τη δέσμευση με κάθε τρόπο", υποστήριξε φίλη της Άνιστον στο περιοδικό "Grazia" εξηγώντας την άρνηση της ηθοποιού να υπογράψει προγαμιαίο.

Παρόλο που η περιουσία της 41χρονης σταρ είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του αγαπημένου της, εκείνη φαίνεται ότι απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση των συμβούλων της να ξεκαθαρίσει τα οικονομικά της πριν την κουλούρα.

Όμως, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" την άνεση αυτή της Τζεν δεν συμμερίζονται οι δικοί της άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να την κάνουν να αλλάξει γνώμη.

"Η οικογένειά της δεν συμφωνεί με την απόφαση της Τζένιφερ αλλά εκείνη δεν ακούει κανέναν και τίποτα. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τζάστιν και δεν τη νοιάζει ακόμη και να χάσει χρήματα αν κάτι πάει στραβά στο μέλλον", μεταδίδουν φίλοι της σταρ.

Ζ. Κ.