Ο ρομαντικός γάμος της Παπουτσάκη

29.08.2012
Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε κι επίσημα την Τρίτη η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή σε ξωκλήσι της Δονούσας τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Πιλαφά μετά από πέντε μήνες σχέσης. Η Κατερίνα αν και λιτή ως νύφη έλαμπε μέσα στο αρχαιοελληνικό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε κάτω και ήταν στολισμένα με ένα στεφανάκι από φρέσκα λουλούδια.

Και ήτο, δε και τα μάλα συγκινημένη, ενώ δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά. Τη νύφη στον γαμπρό παρέδωσε ο πατήρ Παπουτσάκης, ενώ την παράσταση προς στιγμή έκλεψε ο Πιλαφάς, ο οποίος πήγε στην εκκλησία έχοντας ξυρίσει το μουστάκι. Εξάλλου, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, ενώ κατά το... «αυτή και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» ο επιχειρηματίας το αποχωρίστηκε μετά από παρότρυνση της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι αποχώρισε από την εκκλησία με ένα Mini cooper που οδήγησε ο γαμπρός, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε διπλανό εστιατόριο. Στο γάμο το «παρών» έδωσαν λίγοι συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, η Ντορέτα Παπαδημητρίου η Τζένη Μπότση και Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος επιμελήθηκε το λουκ της νύφης.