Ώρα μηδέν για Παπουτσάκη... παντρεύεται!!!

28.08.2012
Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται.... σε ωραίο περιβόλι.... Λίγες ώρες απέμειναν για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία το απόγευμα της Τρίτης αποχαιρετά την εργένικη ζωή.

Στις έξι και μισή η ηθοποιός παντρεύεται στη Δονούσα τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά μετά από πέντε μήνες σχέσης. Γιατί ναι, οι κεραυνοβόλοι έρωτες που καταλήγουν σε χρόνο dt σε γάμο, δεν είναι προνόμιο μόνο των χολιγουντιανών σταρ. Το μυστήριο θα γίνει στο εξωκκλήσι της Παναγίας, το οποίο βρίσκεται σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο, πάνω από το χωριό Σταυρός σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζήτησε από τους φίλους του να μην τους φέρουν δώρα στο γάμο, αλλά αντ' αυτού να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό είτε στο Χαμόγελο του παιδιού είτε στο Σύλλογο "Η Πίστη". Οι καλεσμένοι τους, ανάμεσα τους ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ντορέτα Παπαδημητρίου, έχουν κιόλας πάει στη Δονούσα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι έκανε κοινό μπάτσελορ πάρτι.

Παπουτσάκη και Πιλαφάς γνωρίζονταν αρκετό καιρό πριν κάνουν σχέση, ωστόσο η γνωριμία τους εξελίχθηκε απρόσμενα σε δυνατό έρωτα. Η ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει στο περιοδικό "Psychology" για την ξαφνική απόφαση να παντρευτεί. "Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα "αυτός είναι". Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα "ναι". Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο".