Πατέρας ξανά ο κατάκοιτος πρώην της Γουάινχαουζ

29.08.2012
Μπορεί να μην έχει συνέλθει ακόμη από το κώμα στο οποίο έπεσε πριν από έναν μήνα περίπου –μάλλον από υπερβολική δόση- όμως σύντομα θα έχει ένα παιδάκι ακόμη!


Η σύντροφος του Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί τους και την αποκάλυψη έκανε η ίδια χθες.

Όταν είδε τον αγαπημένο της να καταρρέει, η Σάρα Άσπιν (Sarah Aspin) κόντεψε να τρελαθεί. Όμως, όταν τέσσερις μέρες μετά έμαθε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί τους τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Η 34χρονη γυναίκα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Reveal" όπου και πόζαρε μαζί με τον πρώτο γιο της, τον 15 μηνών Τζακ.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Σάρα παραδέχτηκε ότι στην αρχή πέρασε από το μυαλό της να μην κρατήσει το παιδί.

"Δεν συμφωνώ με τις εκτρώσεις, όμως η σκέψη μόνο του να μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά, έχοντας και τον πόνο μου για τον Μπλέικ κόντεψε να με τρελάνει. Μόλις όμως σκέφτηκα ότι είχα μέσα μου τη ζωή του, ήμουν σίγουρη ότι δεν μπορούσα έτσι απλά να την πετάξω", εξομολογήθηκε η Άσπιν, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την βελτίωση της υγείας του αγαπημένου της.

Ο Σίβιλ αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο στο τέλος αυτής της εβδομάδας και γνωρίζει ήδη ότι πρόκειται να ξαναγίνει μπαμπάς.

"Μόλις βγήκε από την εντατική, οι γιατροί με άφησαν να του μιλήσω και του ψιθύρισα τα νέα στο αυτί", εξήγησε η Σάρα συμπληρώνοντας ότι παρόλο που ήταν αδύναμος εκείνος κατάλαβε και χαμογέλασε.

Στη συνέντευξη αυτή η Σάρα μίλησε και για την πρώην σύζυγο του καλού της, Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) η οποία φαίνεται ότι προσπαθούσε μέχρι και λίγο πριν από τον θάνατό της να τα ξαναβρούν.

"Η Έιμι τηλεφωνούσε στον Μπλέικ ακόμη και πολύ αργά τη νύχτα και μιλούσαν μέχρι και 2 ή 3 ώρες τη φορά. Του έλεγε πόσο πολύ τον αγαπούσε και διάφορα τέτοια. Αν ήθελε, εκείνος είχε πολλές ευκαιρίες να επιστρέψει. Όμως διάλεξε να είναι μαζί μου", ξεκαθάρισε η Σάρα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ζ. Κ.