Νέο πρόσωπο στη ζωή της Ντέμι Μουρ;

20.08.2012
Σημαντικές αποφάσεις γα τη ζωή της φαίνεται πως έχει πάρει η Ντέμι Μουρ μετά το χωρισμό της αλλά και τη στάση των παιδιών της. Μετακομίζει αλλά όχι μόνη της!

Η ένταση στη σχέση με τις κόρες της πληγώνει βαθιά τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore) που σκέφτεται να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να κάνει νέο ξεκίνημα.

Η 49χρονη ηθοποιός μετά το χωρισμό της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δε φαίνεται να καταφέρνει να ορθοποδήσει. Και δεν έφταναν τα αισθηματικά προβλήματα, στη στεναχώρια της έρχεται τώρα να προστεθεί και η αδιαφορία των σπλάχνων της αφού και οι τρεις κόρες έκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί της.

Η Ράμερ (Rumer), η Σκόουτ (Scout) και η Ταλούλα (Tallulah) φαίνεται πως έχουν θυμώσει με τη στάση της μαμάς τους, από την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, κάτι που την πληγώνει απίστευτα την Ντέμι.

Είναι σαν να παίρνουν την πλευρά του Άστον στο θέμα του χωρισμού, κάτι που την πληγώνει απίστευτα» λέει στενός φίλος της Ντέμι Μουρ μιλώντας στο περιοδικό Star και αποκαλύπτει πως η απαρηγόρητη ηθοποιός έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

«Καταφύγιό της έχει πάντα το σπίτι της στο Αϊντάχο και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να μετακομίζει μόνιμα εκεί. Θέλει να χτίσει από την αρχή μια νέα ζωή, μακριά από τον πόνο και τη στεναχώρια»

«Πάντα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί με τον Άστον, αλλά αυτός δε φαίνεται να συμμεριζόταν την επιθυμία της. Τώρα που είναι μόνη της και μπορεί να κάνει τις επιλογές της, το σκέφτεται σοβαρά».

Δ.Γ.