"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" το σπίτι Πάτινσον-Στιούαρτ

20.08.2012
Εάν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) άκουγε ελληνική μουσική, δύο τραγούδια θα αποτελούσαν «πανηγυρικά» το soundtrack των τελευταίων ημερών: «Το πουλάω το σπίτι» και το «Πωλείται και το σπίτι μου» των Πάριου και Αντύπα αντίστοιχα.

Εάν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) άκουγε ελληνική μουσική, δύο τραγούδια θα αποτελούσαν «πανηγυρικά» το soundtrack των τελευταίων ημερών: «Το πουλάω το σπίτι» και το «Πωλείται και το σπίτι μου» των Πάριου και Αντύπα αντίστοιχα.

Ο 26χρονος σταρ φέρεται να πούλησε τη μέχρι πρότινος πολυτελέστατη ερωτική φωλιά –η αξία της φτάνει τις 3,9 εκατομμύρια λίρες- που μοιραζόταν με την άπιστη Κρίστεν Στιούαρτ (Christen Stewart) στο Los Feliz.

Φίλος του ηθοποιού αποκάλυψε σε περιοδικό ότι οι αναμνήσεις τον πνίγουν κι η χειρότερη από όλες είναι εκείνη της ημέρας που η Κρίστεν του είπε ότι θα πάει για ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού, ενώ εκείνη πήγε να βρει τον εραστή της όπου και τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε ότι όλο το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση της Κρίστεν με το σκηνοθέτη της από τη "Χιονάτη", ο Ρόμπερτ έχει εγκατασταθεί στο ράντσο της φίλης του, Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon).

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του για την προώθηση της νέας του ταινίας "Cosmopolis", απέφυγε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και την πρώην σχέση του, τη στιγμή που η 22χρονη Κρίστεν του στέλνει συνεχώς ερωτικές επιστολές, ζητώντας του συγνώμη και να τη συγχωρέσει.

Η ίδια δε σκοπεύει να εμφανιστεί δημόσια μέχρι τον επόμενο μήνα στον Καναδά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, ευελπιστώντας ότι μέχρι τότε θα έχει καταλαγιάσει ο πολύς θόρυβος και δε θα έχει να αντιμετωπίσει ούτε δημοσιογράφους ούτε εξοργισμένες φαν του Πάτινσον, σε τόσο έντονο βαθμό τουλάχιστον.

Πάντως, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έγκυρη πηγή, η ηθοποιός αισθάνεται αδικημένη που όλη η αρνητική δημοσιότητα έχει στραφεί μόνο εναντίον της, την ίδια στιγμή που ο 41χρονος σκηνοθέτης, Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) περνάει στα ψιλά γράμματα στις σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Τέλος, αν και θέλει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να τη συγχωρέσει ο Ρόμπερτ και να γυρίσει στην αγκαλιά του, θεωρεί ότι η όλη ιστορία έχει γίνει ανυπόφορο μελόδραμα σε συνέχειες με τον πρώην της να διεκδικεί το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου.

"Μπέλα" μου, αν και την έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και στα δύο παραπάνω- με κίνδυνο της online σωματικής μας ακεραιότητας από πιθανά "γαλλικά" ορκισμένων φαν του Πατινσον- θα σου δώσουμε εν μέρει δίκιο…

Νικόλας Εμμανουήλ