Λοτσάρη: Χώρισε και βρήκε νέο αγαπημένο!

20.08.2012
Η περίπτωση της Νίνας Λοτσάρη είναι να σου «καίει» τον εγκέφαλο, αφού η γνωστή ηθοποιός όλο το προηγούμενο διάστημα διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν χωρίζει με το σύζυγο της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Μάλιστα, κάθε φορά που «έσκαγαν» οι φήμες περί διαζυγίου, εκείνοι έσπευδαν να τις διαψεύσουν κατηγορηματικά. Μέχρι δελτίο Τύπου είχαν στείλει πριν τρεις μήνες, διαψεύδοντας τότε τα πρώτα δημοσιεύματα ότι ο γάμος τους περνάει κρίση.

Αλλά στη ζωή τούτη, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα στο... δελτίο μη γράφεις. Και λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι, η ηθοποιός αποφάσισε η ίδια με το δικό της τρόπο να επιβεβαιώσει αυτά που ακούγονταν και γράφονταν το προηγούμενο διάστημα... χώρισε! Και βρήκε ήδη νέο αγαπημένο. (Είπαμε, είναι να σου καίγεται ο εγκέφαλος). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, η Λοτσάρη είναι ερωτευμένη με ένα νεαρό, τον Σπύρο.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Κέρκυρα κι εκεί ο φακός τους απαθανάτισε σε «καυτές» και τρυφερές στιγμές μέσα στη θάλασσα, όπου η Λοτσάρη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, φιλούσε με πάθος το νέο αμόρε. Όσο για το σύζυγό της; Αυτός κάνει διακοπές στη Ρόδο, ενώ διαβάζουμε ότι το πρώην πλέον ζευγάρι, δεν χωρίζει επαγγελματικά, αφού οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

Ο γάμος τους κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Μάλιστα, η δεύτερη γεννήθηκε πριν λίγους μήνες.