Παγώνει τη σχέση της με τον Κάσπερ η JLo

20.08.2012
Διάλειμμα στη σχέση της με τον Κάσπερ θέλει η Τζέι Λο και η οικογένεια τη στηρίζει απόλυτα!

Η 43χρονη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πρόσφατα αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα στη σχέση που διατηρεί με τον εφεδρικό χορευτή της Κάσπερ Σμάρτ (Casper Smart), για να διαπιστώσει αν ο καλός της την αγαπά ανιδιοτελώς. Μάλιστα, η ανάγκη της για παύση έρχεται λίγο μετά τις ανησυχίες που εξέφρασαν οι δικοί της.

«Η οικογένεια της Τζεν είναι υπερπροστατευτική και φοβάται ότι προχωρά πολύ γρήγορα με τον Κάσπερ» δήλωσε στην αμερικάνικη έκδοση του OK, φιλικά προσκείμενη προς την οικογένεια πηγή.

Οι τριβές στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη για τα νέα «ξενοκοιτάγματα» του Κάσπερ, καθώς όπως θέλουν οι φήμες συχνά – πυκνά απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε εξωτικό κέντρο μασάζ στη Νέα Υόρκη, που λέγεται πως προσφέρει παντός είδους υπηρεσίες. Και παρόλο που οι φήμες διαψεύστηκαν, οι κατηγορίες για τις ατασθαλίες του συντρόφου της έφεραν ένταση και την ανάγκη για πάγωμα της σχέσης τους.

Ωστόσο, παρά το περιστατικό, η Τζένιφερ εξακολουθεί να βλέπει το μέλλον της στο πλευρό του Κάσπερ.

"Είναι τρελά ερωτευμένη με τον Κάσπερ, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οριστικό χωρισμό" εξηγεί η ίδια πηγή.

"Έχει βέβαια συμφωνήσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα πίσω και να προχωρήσει με αργούς ρυθμούς. Η οικογένειά της δε θέλει να τη δει να κάνει άλλον ένα ακόμη βιαστικό γάμο. Η Τζένιφερ έχει ακόμη τη βεβαιότητα ότι θα γεράσει μαζί με τον Κάσπερ, ωστόσο, συμφώνησε να επιβραδύνει τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν τη σχέση τους, ικανοποιώντας την οικογένεια".

Τι να πούμε... οψόμεθα

Δ.Γ.