Ελένη-μητέρα Ματέο: Σχέσεις οργής ή στοργής;

14.08.2012
Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα και κατά πόσο η δεύτερη εγκρίνει τη σχέση του γιου της με τη διάσημη παρουσιάστρια.

Ειδικά, μετά την παρουσία της Ελένης στην πρόσφατη έκθεση της κυρίας Παντζοπούλου το θέμα με τις σχέσεις των δύο γυναικών, επανήλθε. Τελικά, έχουν ή δεν έχουν κόντρα; Έχουν σχέσεις οργής, όπως υποστηρίζουν κάποιοι ή... στοργής, όπως αποδείκνυαν οι πρόσφατες κοινές τους φωτογραφίες; Εγκρίνει η μάνα Ματέο τη "νύφη";

Οι κύκλοι της Λιλίκας Παντζοπούλου αφήνουν να διαφανεί ότι οι διαφορές που είχαν οι δυο τους βαίνουν προς επίλυση. Και η κοινή τους φωτογράφηση στην έκθεση στην Άνδρο, είναι η τρανή απόδειξη, αφού οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Ωστόσο, στο παρελθόν υπήρχαν κάποια προβλήματα και όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, αυτά ξεκίνησαν με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του γιου της με την Ελένη.

Αν και στην αρχή η Λιλίκα Παντζοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη σχέση, αφού φέρεται να είχε δηλώσει σε φίλους της το 2009 (όταν άρχισε αυτή η σχέση) ότι η Ελένη έκανε το γιο της ευτυχισμένο και αυτό ήταν αρκετό για εκείνη. Τα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, άρχισαν όταν η σχέση έγινε γνωστή στα media και δεκάδες δημοσιογράφοι και παπαράτσι πολιορκούσαν το σπίτι του Ματέο, γεγονός που πανικόβαλε τη μητέρα του.

Στενός φίλος της Λιλίκας Παντζοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα ότι η Λιλίκα είναι μια καθαρόαιμη, παλιά αστή που δεν έχει σε καμιά υπόληψη τις κοσμικότητες,τα φλας και τους celebrities. Και όπως ήταν φυσικό η δημοσιότητα που συνοδεύει τη μέλλουσα νύφη της την τρόμαξε.

Αλλά, όπως φαίνεται, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η μητέρα του Ματέο ξεπέρασε το πρώτο σοκ και πλέον δεν φαίνεται να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα με την Ελένη, την οποία φέρεται να λατρεύει.