Πάτινσον: η πρώτη συνέντευξη μετά το κέρατο

14.08.2012
Και να που η στιγμή που περίμεναν όλοι ήρθε. Ο νεαρός κερατωμένος μίλησε. Αλλά τι είπε;


Μετά την ξαφνική αποκάλυψη για την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) εξαφανίστηκε από προσώπου γης προσπαθώντας -σύμφωνα με πηγές- "να μαζέψει τα κομμάτια του"

Έλα όμως που δεν μπορούσε να κρύβεται εσαεί αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τρέχουν και στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του ταινίας "Cosmopolis", έπρεπε να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζον Στιούαρτ (Jon Stewart)

Φόρεσε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό του και πήγε, με τις πληροφορίες να θέλουν την πρώην αγαπημένη του να τρέμει για το τι θα έλεγε αν άνοιγε το στοματάκι του.

Όμως, τσάμπα πήγε ο φόβος της γιατί ο Ρομπ δεν είπε απολύτως τίποτα.

Σε μια άκρως αμήχανη συνέντευξη η οποία μαγνητοσκοπήθηκε χθες και θα προβληθεί ολόκληρη αύριο ο Πάτινσον χαζογελούσε διαρκώς φέρνοντας σε αμηχανία και τον οικοδεσπότη ξεγλιστρώντας τελικά από όλες τις... κακοτοπιές.

Ο Στιούαρτ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνει να χαλαρώσει, αλλά εις μάτην...

Τι εξέφρασε την ανησυχία του για την υγεία του, τι παγωτό τον κέρασε για να έχει να κάνει κάτι τα χεράκια του... Τίποτε εκείνος.

Ούτε κουβέντα... Όλο χιχιχι και από ζουμί... τζίφος.

Το μόνο που κατάφερε να "πάρει" από τον καλεσμένο του ο Τζον ήταν η έμμεση παραδοχή ότι "ο κόσμος έφτασε στο τέλος του". Λέμε τώρα...

Σε κάποιο σημείο, ο δημοσιογράφος μίλησε για τους χωρισμούς γενικότερα τονίζοντας ότι οι χωρισμένοι συχνά νιώθουν ότι "ο κόσμος τελείωσε".

"Ε, όντως, τελείωσε", αποκρίθηκε άτσαλα ο Ρομπ για να συμπληρώσει με πονηρό γελάκι "Ένα αστείο προσπάθησα να κάνω... ". Η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε και πολύ καλά...

Κατά τα άλλα, η αλήθεια είναι πως ο σάλος που προκλήθηκε όταν αποκαλύφτηκε η παράνομη σχέση της Κρίστεν με τον, Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sunders) σκηνοθέτη της ταινίας "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" στην οποία εκείνη κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη με τις πληροφορίες να θέλουν την άπιστη να προσπαθεί για επανασύνδεση. Για να δούμε...

Ζ. Κ.