Έτοιμες οι βέρες των Μπραντζελίνα. Και κοστίζουν £1 εκ.

13.08.2012
Το σίριαλ με τον γάμο του διάσημου πολύτεκνου ζευγαριού συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι φτάνουμε στο τελευταίο, πανηγυρικό επεισόδιο. Αμήν!


Τελικά ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν παντρεύτηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο όπως περίμεναν πολλοί.

Όμως, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου "Cover Media" η μεγάλη μέρα δεν θα αργήσει καθώς οι βέρες του ζευγαριού είναι ήδη έτοιμες.

Όπως μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun", ο προσωπικός κοσμηματοπώλης του ζεύγους, Ρόμπερτ Προκόπ (Robert Procop), ενημέρωσε μόλις την Τζολί και τον Πιτ ότι οι βέρες τους είναι έτοιμες και το μόνο που μένει είναι να... πάνε να τις πάρουν.

"Ο Ρόμπερτ πέρασε σχεδόν όλο τον χρόνο δουλεύοντας στις βέρες του Μπραντ και της Άντζι", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας δίνοντας και μερικές επιπλέον πληροφορίες, εκτός από το ότι κόστισαν £500.000 η μία.

"Πρόκειται για δύο πανομοιότυπα δαχτυλίδια από ροζ χρυσό με ένα στρογγυλά κομμένο διαμάντι το καθένα. Πάνω στην κάθε βέρα έχουν χαραχθεί με ιδιαίτερη προσοχή οι όρκοι του καθενός προς τον άλλο, με γράμματα τόσο μικρά που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά και οι δύο ξέρουν ότι είναι εκεί και αυτό έχει σημασία", συνεχίζουν οι πηγές.

Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος;

Σύμφωνα με τον Μάικλ Λατζ (Michael Latz) δήμαρχο της πόλης Κόρενς που βρίσκεται πολύ κοντά στο Σατό Μιραβάλ του ζεύγους στη γαλλική εξοχή, το ευτυχές γεγονός θα συμβεί αυτό το σαββατοκύριακο. Για να δούμε...

Στο μεταξύ, είχαμε άλλα χαρούμενα "στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ" με τα νέα της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) που τελικά δέχτηκε την πρόταση γάμου του καλού της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Άντε και καλά στέφανα.

Ζ. Κ.