Χωρισμός σοκ: Ένας μεγάλος έρωτας "σχόλασε" στην Πάρο;

13.08.2012
Τα σκαλιά της εκκλησίας περιμέναμε ότι θα ανέβουν, αλλά - αλί αλί και τρισαλί - χωριστούς δρόμους πήραν τελικά. Και ο μεγάλος έρωτάς τους φαίνεται ότι άντεξε μόλις δύο χρόνια....

Σοκ, σοκ, σοκ. Τούτο πάθαμε μόλις πληροφοηθήκαμε τα μαύρα μαντάτα του χωρισμού. Στράτος Τζώρτζογλου και Ζιζέλ Λιούμζεν, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, έδωσαν τέλος στη σχέση τους κι ενώ ήταν σε διακοπές στην Πάρο! Το ζευγάρι, που έδειχνε τα μάλα ερωτευμένο, πριν λίγες μέρες αποφάσισε να πει το "¨αντίο".

Αν είναι προσωρινό ή οριστικό, ουδείς το γνωρίζει. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και των δύο ήταν ένας από τους λόγους που σύμφωνα με το δημοσίευμα, οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να ζήσουν για ένα διάστημα χωριστά, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

"Ο καθένας τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλου. Η επιλογή τους να δώσουν τέλος στη σχέση τους έγινε μέσα σε ένα γενικά καλό κλίμα. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος, παρ' όλα αυτά και οι δύο κρατούν μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησαν" δηλώνει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Και να σκεφτείς, ότι ένα μήνα πριν, ο Τζώρτζογλου είχε κάνει εμφάνιση στο αεροδρόμιο με τότε νυν, και πρώην σύζυγο και κανείς δεν περίμενε πώς αυτό το ερωτευμένο ζευγάρι, το βγαλμένο λες από το... Χόλιγουντ, θα χώριζε σε λίγο καιρό.... Τι να πεις. Τους ματιάσαμε...