1 εκ. ευρώ ζητάει η Ζέτα για συκοφαντική δυσφήμηση;

02.08.2012
Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι να μην τα πάρει ...κρανίο! Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι ότι η ηθοποιός-παρουσιάστρια Ζέτα ζητάει 1 εκ. ευρώ από τους υπεύθυνους ένθετου εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αφορμή ήταν ένα άρθρο με τίτλο, «Περιμένοντας τον γαμπρό» έλεγε για τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα έλεγε: «για τους όρους της ελληνικής showbiz, η Ζέτα Μακρυπούλια κατέχει το απόλυτο πακέτο.. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο «CIAO ANT1», ήταν όμως μια «γλάστρα» αλλιώτικη από τις άλλες, καθώς όποτε της δινόταν η ευκαιρία να μιλήσει δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες, ξεχώρισε στο σίριαλ του Mega , στο «Παρά 5» τσαλακώνοντας την εικόνα της με τα λι και τα νι».

Άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον λένε πως «η παρουσιάστρια είναι έντονα ενοχλημένη. Αποφάσισε να ακολουθήσει την νομική οδό, καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος για να αντιδράσει».

Αυτό όμως που επηρέασε ακόμα περισσότερο τη Ζέτα ήταν η φράση στο ίδιο κείμενο που ανέφερε πως«οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες, όπως εκείνη στην παραλία με το ζεύγος να κρατάει από μια φέτα καρπούζι στο χέρι, ενώ η ηθοποιός κρατούσε με το άλλο και μια φωτογραφική μηχανή»….Τώρα όπως όλα δείχνουν οι διαφορές τους θα λυθούν στα δικαστήρια!

Ε.Α.