Στιούαρτ-Πάτινσον: μαλώνουν για το σκύλο & τη γάτα

31.07.2012
Η μάχη των άλλοτε αγαπημένων κινηματογραφικών βρικολάκων συνεχίζεται στο ντάλα καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το RadarOnline, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) δίνουν μάχη για το ποιός από τους δύο θα κρατήσει τον σκύλο του ''Bear'' αφού ως γνωστόν ο 26χρονος ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο συζούσε με την Κρίστεν.

Εκτός από το σκύλο, η 22χρονη Κρίστεν, πιθανότατα θα κρατήσει τη γατούλα που μεγάλωνε μαζί με τον Ρόμπερτ στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Πάντως το σήριαλ κηδεμονίας του συμπαθούς τετράποδου δεν θα λήξει τόσο εύκολα.

Η Κρίστεν θέλει να κρατήσει πάση θυσία τον Bear αφού τον νιώθει σαν παιδί της και ήταν εκείνη που βοήθησε τον Ρόμπερτ να σώσει τον σκύλο τους όταν ήταν ακόμα κουτάβι και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας.

Εν το μεταξύ, μπορεί μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της απιστίας της Στιούαρτ, η σχέση της με τον Ρόμπερτ να έχει αβέβαιο μέλλον αλλά αντίθετα, η πέτρα του σκανδάλου, ο σκηνοθέτης Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) είναι κοντά στην επανασύνδεση με τη σύζυγό του Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross).

Ο 41χρονος σκηνοθέτης εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες και η βέρα φιγούραρε μια χαρά στο δάχτυλό του. Εν το μεταξύ, ένας παραγωγός που συνεργάστηκε με τον Σάντερς και την Στιούαρτ, ανέλαβε να υπερασπιστεί το παράνομο ζευγάρι από το Twitter.

Ο Giovanni Agnelli υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της Στιούαρτ με τον Σάντερς, η οποία ήταν καθαρά πλατωνική και δεν στηρίχθηκε σε κανενός είδους σεξουαλική επαφή! Ποιός να τον πιστέψει βέβαια!