Σεργουλόπουλος: "Μόνο η Μενεγάκη είναι σταρ"

31.07.2012
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τα είπε όλα: για την τηλεόραση, τους σταρ, και το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα.

“Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το «Shamone», ήμουν ήδη σε συνεννόηση με το κανάλι για το τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Αυτή η κίνηση είναι η πρώτη μου μη εξαρτημένη εργασία και νιώθω πολύ καλά γι αυτό. Δεν το έκανα επειδή ήθελα να έχω εναλλακτική, αν κάτι δεν πάει καλά με την τηλεόραση.”, είπε ο παρουσιαστής που όπως φαίνεται το ήθελε πολύ να το κάνει.

Άραγε πόσο καιρό θα ήθελε να κάνει τηλεόραση; «Τώρα που με ρωτάς, μπορώ να σου πω ότι θα ήθελα να κάνω τηλεόραση για πάντα! Η τηλεόραση είναι ένα αγαπημένο μέσο και μου αρέσει πάρα πολύ. Ποτέ δεν τη βαρέθηκα και, συν τοις άλλοις, είναι μία ευχάριστη εργασία την οποία δεν θα μπορούσα εκ των πραγμάτων να βαρεθώ. Θα βαριόμουν αν καθόμουν επί ένα 8ωρο σε ένα γραφείο και βάραγα σφραγίδες. Θα βαριόμουνα αν είχα μπει με μέσο κάπου και δεν είχα κάποιο χαρτοφυλάκιο να ασχολούμαι. Τότε μόνο θα ήταν μίζερη η ζωή μου- ενώ τώρα όχι», είπε ο παρουσιαστής.

Για τους σταρ στην ελληνική σόουμπιζ: «Στο παρελθόν είχα πει ότι μόνο η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ και φάνηκε υπερβολικό. Συνεχίζω να το πιστεύω. Σταρ είναι εκείνος με τον οποίο ασχολούνται όλοι με το lifestyle του, είναι λίγο απόμακρος, δεν κάνει πράγματα που κάνουν οι υπόλοιποι, βρίσκεται σε έναν δυσπρόσιτο κύκλο ανθρώπων. Όμως το star system στην Ελλάδα, δεν έχει πια θέση. Ιδίως σήμερα, αυτό φαντάζει οξύμωρο και «γελοίο», είπε ο παρουσιαστής πουμας δίνει τον ορισμό του σταρ και μένει πιστός στην γνώμη του ότι σταρ είναι μόνο η Μενεγάκη. Μήπως τώρα του κάνει παράπονα η Μπακοδήμου δεν ξέρουμε...

Ε.Α.