Ο πικραμένος Πάτινσον & η συνάντηση με το Σάντερς

30.07.2012
Κλεισμένος στον εαυτό του φαίνεται πως είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Μετά το σκάνδαλο της απιστίας της αγαπημένης του Κρίστεν Στιούαρτ, ο 26χρονος ηθοποιός δεν μιλιέται, ενώ φήμες τον θέλουν να ετοιμάζεται να συναντήσει από κοντά την πέτρα του σκανδάλου, τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο Πάτινσον καμία εμπιστοσύνη δεν έχει στα λεγόμενα της κινηματογραφικής ''Μπέλα'' και θέλει να βρεθεί κατά μέτωπο με τον σκηνοθέτη που πήρε από την αγκαλιά του την Κρίστεν.

Τι θα πουν οι δύο άντρες; Ο Ρόμπερτ θέλει να μάθει πως ακριβώς πλέχτηκε το ειδύλλιο μεταξύ Σάντερς και Στιούαρτ αφού δεν εμπιστεύεται λέξη από την Κρίστεν.

Εννοείται, πως το διάστημα αυτό, Κρίστεν και Ρόμπερτ δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα, παρά μόνο οργισμένα γραπτά μηνύματα στο κινητό.

Ο νεαρός γόης του Χόλιγουντ δεν έχει καμία διάθεση να δει την μοιχαλίδα Κρίστεν από κοντά και το μόνο που επιθυμεί να γνωρίζει είναι πόσες φορές βρέθηκε ερωτικά με τον Σάντερς και πόσο καιρό παιζόταν αυτή η κωμωδία πίσω από την πλάτη του.

Εν το μεταξύ, η βρετανική εφημερίδα ''The Mirror'', υποστηρίζει πως ο Ρόμπερτ ετοίμασε πρόταση γάμου- υπερπαραγωγή, κάτι που τον έκανε να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη οργή για την έκβαση που είχε η σχέση του με την Στιούαρτ.

Η ίδια η 22χρονη ηθοποιός φαίνεται πάντως- σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Chicago Sun-Times''- πως κάνει προσπάθειες να βρεθεί με τον Ρόμπερτ σε ουδέτερο έδαφος και να προσπαθήσει να τον κερδίσει πίσω.