Κούτσερ: σκορπάει δολάρια για τα μάτια της Κούνις

30.07.2012
Ο δεσμός του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher ) με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) επισημοποιείται σιγά σιγά και τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια κάνουν πλέον περισσότερες κοινές εμφανίσεις.

Κι επειδή η καψούρα δεν κρύβεται, ο Άστον ξεκίνησε σύμφωνα με το πρακτορείο Cover τα δωράκια στην καλή του, σπαταλώντας 5000 δολάρια για μια θήκη κινητού.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας ''National Enquirer'', ο Κούτσερ παράγγειλε μια ξεχωριστή θήκη για το κινητό της Κούνις, την οποία η νεαρή ηθοποιός λάτρεψε!''

Η εν λόγω θήκη, ήταν επενδυμένη με αστραφτερά κοσμήματα ενώ ξεχώριζαν τα ροζ κρύσταλλα που σχημάτιζαν τα αρχικά του ζευγαριού και ασορτί μια καρδούλα!

Η Μίλα και ο Άστον ξεκίνησαν την τρυφερή φιλία τους μετά την κοινή τους εμφάνιση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ''That ‘70s Show''. Και μπορεί αρχικά η 28χρονη καλλονή να αρνήθηκε τον ερωτικό τους δεσμό, όμως το ιλί που αντάλλαξαν πρόσφατα και σε κοινή θέα οι δύο ηθοποιοί, άλλα μαρτυρά.

Ουσιαστικά, το ζευγάρι συγκατοικεί, αφού τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας, η Μίλα κοιμάται στην κατοικία του Άστον στο Χόλιγουντ!

Κ.Π