Το "παιδικό" πάρτυ για τα 43α γενέθλια της Jlo

27.07.2012
Τα 43 γενέθλιά της γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ, σε ένα πάρτυ που οργάνωσε από την αρχή μέχρι το τέλος ο 25χρονος χορευτής της καρδιάς της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart)!

Τα φανταχτερά γενέθλια γιορτάστηκαν πάνω σε πολυτελές γιοτ και φυσικά τα βλέμματα έκλεψε η εορτάζουσα που εμφανίστηκε με κατακόκκινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

Η Τζένιφερ μπήκε μέχρι και πίσω από τον πάγκο του μπαρ για να προσφέρει σφηνάκια στους καλεσμένους της, ενώ ο Κάσπερ την έπιασε από τη μέση και χόρεψαν αργότερα καυτή σάλσα.

Ανάμεσα στα δώρα που χάρισε ο Κάσπερ στην καλή του ήταν ένα διαμαντένιο κολιέ και ένας μεγάλος ροζ αρκούδος (!).

Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί και η Τζένιφερ το διασκέδασε πραγματικά.

Εν το μεταξύ, λεπτομέρειες της προετοιμάσιας του εορτασμού ήρθαν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το πρακτορείο ''Cover'' ο νεαρός αγαπημένος της Jlo, ζήτησε από τους 50 προσκεκλημένους να ντυθούν στα μαύρα ή στα λευκά για να ταιριάζουν με το κόνσεπτ.

Βέβαια και το γιοτ στο οποίο έλαβε χώρα το πάρτυ ήταν στολισμένο με άσπρα και μαύρα μπαλόνια. Όσο για το μενού, ο Κάσπερ φρόντισε αυτό να περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες τροφές της Τζένιφερ: μακαρόνια με τυρί, πίτσα με τρούφα και μανιτάρια, ψητό τυρί με μπέικον και σουβλάκια κοτόπουλου.

Η τούρτα της Τζένιφερ ήταν ομοίωμα της ''Hello Kitty'' με μπισκοτάκια γύρω της.

Να θυμίσουμε και πάλι ότι η Λόπεζ έκλεισε τα 43 αλλά ο Κάσπερ μάλλον ετοίμασε ένα παιδικό πάρτυ για την καλή του. Τώρα, ποιος πληρώνει και ποιός διοργανώνει, παραμένει άγνωστο!

 Κ.Π