Φουρέιρα: Το καρκίνωμα στις φωνητικές της χορδές!

19.07.2012
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα μίλησε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα, ενώ απαντά και σε εκείνους που της έχουν κάνει κακόβουλα σχόλια.

«Έχω ξεπεράσει τα όρια. Υπήρξαν φορές που κουράστηκα πολύ κα το σώμα μου αντέδρασε. Παράδειγμα ένα καρκίνωμα που έβγαλα πρόσφατα στις φωνητικές μου χορδές», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κάνει όνειρα για την καριέρα της και τη ζωή της.


«Δεν ξέρω γιατί ακούστηκαν τόσα πικρόχολα σχόλια για μένα όταν ξεκινούσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Στην αρνητική δημοσιότητα ο κόσμος έρχεται από περιέργεια να σε δει και τότε κρίνει μόνος του το ταλέντο του. Δε νομίζω ότι έκαναν αυτή τη δυσφήμηση έχοντας κακία για μένα. Οι περισσότεροι δεν με ξέρουν καν. Έχω ευχαριστήσει πολύ κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί μου, έστω κι αν τα σχόλια δεν ήταν καλά», δηλώνει λίγο παρακάτω.


Η Φουρέιρα αποκάλυψε επίσης ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια βοηθά την οικογένειά της που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι τα πάντα για εκείνη.