Γιατί μαλλιοτραβιούνται Πάρις και Τζάνετ Τζάκσον;

19.07.2012
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις γυναίκες του Τζάκο και φαίνεται πως… "ταμπεραμέντο είναι η αιτία".


Έξαλλη λέγεται ότι είναι η Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) με την 14χρονη ανιψιά της η οποία θεωρεί ότι αψήφησε τις επιθυμίες του πατέρα της.

Η Πάρις (Paris) δεν έκρυψε ποτέ το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Ένα όνειρο το οποίο φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα καθώς έχει ήδη ενταχθεί στο καστ της ταινίας "Lundon's Bridge and the Three Keys" (2014).

"Η Τζάνετ έχει εξοργιστεί με την απόφαση αυτή γιατί θεωρεί ότι η μικρή δεν σεβάστηκε την επιθυμία του Μάικλ (Michael) που ήταν ξεκάθαρη. Ο Μάικλ ήθελε να μείνουν τα παιδιά μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι τα 18 τους χρόνια, τουλάχιστον", υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού "Us Weekly".

Πάντως, παρά τις προειδοποιήσεις της θείας Τζάνετ, η οποία τη συμβουλεύει να απολαύσει όσο μπορεί την ηλικία της και να μη βιάζεται να μεγαλώσει, η Πάρις θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη και ταυτόχρονα "ελπίζει για ακόμη μεγαλύτερους ρόλους".

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι η μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ έχει σηκώσει παντιέρα και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της και έχει εμπλακεί σε έναν καυγά τον οποίο έχει δημοσιοποιήσει κιόλας.

Συγκεκριμένα η Πάρις "τα έχει πάρει κρανίο" με όλα σχεδόν αδέλφια του μπαμπά της οι οποίοι αμφισβητούν ανοιχτά τη διαχείριση της περιουσίας του Μάικλ ενώ μιλούν για την άσχημη κατάσταση της υγείας της μητέρα τους, Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) η οποία λέγεται ότι έπαθε πρόσφατα ένα μίνι εγκεφαλικό.

Σε ένα γράμμα που φέρονται να υπογράφουν η Τζάνετ, η Ρέμπι (Rebie), ο Τίτο (Tito), ο Ράντι (Randy) και ο Ζερμέιν Τζάκσον (Jermaine Jackson), τα αδέλφι του Τζάκο ζητούν από τους Τζον Μπράνκα (John Branca) και Τζον ΜακΛέιν (John McLain) να παραιτηθούν από την διαχείριση της περιουσίας του καθώς υποστηρίζουν ότι ακόμη και η διαθήκη του αδελφού τους ήταν φτιαχτή.

Ποστάροντας εκνευρισμένα τουιτς στο Twitter της, η Πάρις ξεκαθάρισε όχι μόνο ότι όλα όσα συμβαίνουν από τους συγγενείς της είναι αχαρακτήριστα αλλά και ότι όσα λέγονται για τη γιαγιά της είναι ψευδή.

"Θα υπερασπιστώ την οικογένειά μου με όλα όσα έχω ακόμη και αν χρειαστεί να στραφώ ενάντια σε μέλη της ίδιας", έγραψε μεταξύ άλλων η Πάρις υπογραμμίζοντας ότι η αγαπημένη της γιαγιά χαίρει άκρας υγείας.

Μακάρι… Γιατί αν η 80χρονη Κάθριν Τζάκσον θεωρηθεί ανίκανη να φροντίζει τα τρία εγγόνια της, όπως κάνει από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας τους, θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση, την οποία κατά πως φαίνεται, η Πάρις δεν θέλει ούτε να σκέφτεται.
Ζ. Κ.