Χωρίζει η Νίνα Λοτσάρη;

19.07.2012
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης χωρίζουν και τσουπ αυτές φούντωσαν και πάλι.

Την πρώτη φορά, το ζευγάρι είχε διαψεύσει με το περίφημο δελτίο Τύπου τα περί χωρισμού, που σε χρόνο dt είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, φρόντισαν να κάνουν και μία δημόσια εμφάνιση σε στέκι του Κολωνακίου, όπου αυτή συνοδεύτηκε με αγκαλιές, τρυφερές ματιές και φιλιά.

Τα «στόματα» τότε έκλεισαν, ενώ η επίσκεψή τους στα μέσα Ιουνίου στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Sakis Ρουβάς ήτο ακόμη μία απόδειξη ότι τα περί χωρισμού και κρίσης, ανήκουν στη... σφαίρα της φαντασίας. Ωστόσο, έρχεται τώρα δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ κι ανατρέπει τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτό, Λοτσάρη και Σκορδάλης βρίσκονται σε διάσταση από τις αρχές του καλοκαιριού!!!

«Είναι μία δύσκολη περίοδος σε προσωπικό επίπεδο και για τους δύο» αποκαλύπτει στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού, εξηγώντας ότι και οι δύο πλευρές δεν θέλουν να μιλήσουν σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, οκτώ μήνες μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους. Ο Σκορδάλης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Λέρο, όπου είναι το πατρικό του, ενώ μαζί του έχει και τις δύο κόρες τους. Εξάλλου, η Λοτσάρη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση, «Αναζητώντας τον Αττίκ»!!!