Η Gaga, η Λίντσεϊ και το... αγγούρι!

12.07.2012
Και ενώ ούτε καν ξέραμε ότι οι δύο γυναίκες είναι φίλες, μαθαίνουμε –αν και έμμεσα- ότι κάνουν και μπαρότσαρκες μαζί.


Η Lady Gaga δεν είναι εχέμυθη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο μαρτύρησε το μυστικό της φιλενάδας της, Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan).

"@lindsaylohan όταν παρήγγειλες ένα αγγούρι και ένα μαχαίρι στο μπαρ χθες το βράδυ πίστεψα προς στιγμή ότι θα πραγματοποιήσεις κάποια αγγειεκτομή" έγραψε στο Twitter της 25χρονης ηθοποιού αποκαλύπτοντας άθελά της (;) πώς τη Λίντσεϊ καταφέρνει και παραμένει αδύνατη.

Από την πλευρά της η Λόχαν απάντησε στο σχόλιο της εκκεντρικής τραγουδίστριας με ένα γέλιο –έστω γραπτό τύπου "@ladygaga hahaha"- και τίποτα παραπάνω ενώ η Lady Gaga δεν έμεινε εκεί.

Η 26χρονη τραγουδίστρια πόσταρε στη σελίδα της Λόχαν μια φωτογραφία από την μπάρα ενός μπαρ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ένα αγγούρι δίπλα σε μια σειρά κομμένα λεμόνια με την εξής λεζάντα: "Τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτά;"

Με σαφή την αναφορά στις διατροφικές συνήθειες της Λίντσεϊ και στον τρόπο χάρη στον οποίο παραμένει αδύνατη, η Gaga φανερώνει "προσωπικά δεδομένα", αλλά αφού τελικά δεν ενοχλείται καμία από τις δύο κυρίες… "ούτε γάτα ούτε ζημιά".

Z. K.