Σοκ, σοκ: Ο Τρούπης έφαγε πολύ ξύλο από Άντζελα

12.07.2012
«Πού σε πονεί και πού σε σφάζει» κύριε Τρούπη μου και το ομολογώ, γέλασα πολύ με την αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου....

«Ο Τρούπης έφαγε πολύ ξύλο. Πρέπει να πονάει ακόμα»! Εικόνα έχω το σκηνικό, σα να συμβαίνει μπροστά μου. Άντζελα μαινόμενη να κοπανάει Τρούπη με πλάστη κι εκείνος να έχει βάλει τα χέρια στο κεφάλι και όπου φύγει, φύγει. Μα τι ωραία σκηνικά. Ούτε σε... ελληνικές ταινίες, τέτοιες στιγμές.

Βέβαια, τα δίκια της η «Λαίδη» τα είχε, αφού όπως αποκάλυψε, στειλιάρωσε (=χτύπησε) τον πρώην σύζυγο, όταν ανακάλυψε ότι την απατούσε!!! Σοκ, σοκ. Για το κέρατο. «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω» δηλώνει η Άντζελα στο περιοδικό ΟΚ και αναρωτιέται η γυναίκα: «Εγώ δηλαδή γιατί δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου; Ούτε καν με το μυαλό μου! Όταν είμαι με έναν άνθρωπο είμαι εκεί. Για όσο κρατήσει. Αν και μέχρι τώρα οι σχέσεις μου ήταν μακροχρόνιες και πολύ δυνατές» συνέχισε να εξηγεί.

Πάντως, τον Τρούπη δεν τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να την κερατώνει. Εξάλλου, όπως τονίζει, την έχουν απατήσει αλλά δεν έχει πιάσει κανέναν επ' αυτοφώρω!