Σκάνδαλο με τις ακατάλληλες φωτο των πριγκίπων

12.07.2012
Σοκ έχει προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκινχαμ περιοδικό που δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate). Και μάλιστα στο εξώφυλλο.


Το "χτύπημα" για τους γαλαζοαίματους της Βρετανίας ήρθε από την Αυστραλία όπου το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Woman's Day" κυκλοφόρησε με το πριγκιπικό ζεύγος να περπατά χέρι χέρι στην παραλία φορώντας τα μαγιουδάκια τους.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από έναν χρόνο στο ταξίδι του μέλιτος του Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι καμιά 15αριά στο σύνολο και "ντύνουν" το όλο θέμα στις μέσα σελίδες του περιοδικού.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι "ξαφνιάστηκαν και ταράχτηκαν" τόσο που δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους νιόπαντρους τότε πρίγκιπες να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στις Σεϋχέλλες όπου πέρασαν το σύντομο ταξίδι του μέλιτος και αξίζει να σημειωθεί ότι τα βρετανικά ΜΜΕ αρνούνται να τις αναπαράγουν.

"Το σοκ ήταν μεγάλο και οι πρίγκιπες δυσκολεύονται να δεχτούν αυτή την εισβολή στην προσωπική τους ζωή", μεταφέρουν πηγές του παλατιού καθώς λόγω συμφωνίας που είχε υπογραφεί με τα ΜΜΕ παγκοσμίως θεωρούνταν σίγουρο ότι δεν θα διέρρεαν τέτοιου είδους εικόνες.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού δεν προχώρησαν σε καμία δήλωση ενώ από το παλάτι του Σεν Τζέιμς ανακοινώθηκε ότι "Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θεώρησαν τον μήνα του μέλιτος ένα πολύ ιδιωτικό γεγονός μετά τον απόλυτα δημόσιο γάμο τους. Για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει από τα μίντια να σεβαστούν την ησυχία τους. Το ίδιο κάνουν και τώρα".

Πάντως, για την ιστορία, το σώμα της Κέιτ εντυπωσιάζει και χωρίς τα ρούχα... Και ο Γουίλιαμ βέβαια, με το λουδουδένιο μαγιό-μποξεράκι του, μια χαρούλα είναι... Σίγουρα γυμνάζεται και εκείνος.

Ζ. Κ.