Οι κρυφές επαφές της Χολμς με την Κίντμαν

12.07.2012
Τη στιγμή που όλος ο κόσμος ασχολείται με το πολύκροτο διαζύγιο των Κρουζ (Cruise) οι φήμες σχετικά με το παρασκήνιό του συνεχίζουν να οργιάζουν.


Η φαινομενικά ήρεμη, μαζεμένη και ακραία συγκαταβατική Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) παράτησε τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στα κρύα του λουτρού εκτελώντας στην εντέλεια μια άψογα –σχεδόν κινηματογραφικά- σχεδιασμένη "έξοδο" που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης σε κανέναν.

Δύο εβδομάδες μετά το πρώτο σοκ οι δύο πλευρές τα έχουν βρει με τον 50χρονο σταρ να έχει εξαγοράσει –στην ουσία- την σιωπή της 33χρονης πρώην συζύγου του έναντι πολλών χρημάτων και την κύρια κηδεμονία της μοναχοκόρης τους που της παραχώρησε.

Κι όμως, οι αποκαλύψεις δεν λένε να σταματήσουν.

Αυτή τη φορά, οι κακές γλώσσες μιλούν για κρυφή επικοινωνία της Κέιτι με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Κρουζ για 11 χρόνια μέχρι τη στιγμή που εκείνος ζήτησε διαζύγιο το 2001.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Us Weekly" οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν είναι νέες καθώς –ιδιαίτερα στην αρχή του γάμου της Χολμς- μιλούσαν μεταξύ τους κάθε φορά που η Κίντμαν τηλεφωνούσε στο σπίτι για να μιλήσει με τα δύο παιδιά της που έμεναν με τον πατέρα τους.

Στη συνέχεια η σχέση εξασθένισε μέχρι πρόσφατα που οι φήμες θέλουν την Κέιτι να έχει στραφεί στην "παλιά" για δύναμη και συμβουλές.

"Μίλησαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες και η Νικόλ της πρόσφερε μεγάλη βοήθεια καθώς έχει βρεθεί στη θέση της και ξέρει καλά τι περνά", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι η Κίντμαν βεβαίωσε τη Χολμς ότι η ζωή είναι όμορφη και ότι η ίδια δεν έχει μετανιώσει για τίποτα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μετά τον χωρισμό της Κίντμαν με τον Κρουζ, τα δύο παιδιά που είχαν υιοθετήσει μαζί, η Ιζαμπέλα και ο Κόνορ, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν γίνει φανατικοί πιστοί της Σαϊεντολογίας όπως ο πατέρας τους, έμειναν με εκείνον γεγονός που είχε "σκοτώσει" τη μαμά Νικόλ.

Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι τρέμει και η Κέιτι Χολμς η οποία για να γλιτώσει τον προσηλυτισμό εξασφάλισε την παρουσία δικών της ανθρώπων κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Κρουζ με τη Σούρι μετά το διαζύγιο.

Κατά τα άλλα, η 33χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει την αποξένωσή της από τη θρησκεία του συζύγου καθώς έχει ήδη επιστρέψει δυναμικά στον καθολικισμό με την εγγραφή της στην εκκλησία του Σεν Φράνσις Χαβιέ στη Νέα Υόρκη.

Ζ. Κ.