Ο ερωτευμένος Γκλέτσος και η Άννα Βίσση...

11.07.2012
Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Άννα Βίσση και ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ζευγάρι. Η σχέση τους ήτο θυελλώδης και ο χωρισμός τους το ίδιο.

Εξάλλου, η Βίσση στο ριάλιτι για τη ζωή της είχε παραδεχτεί στην κάμερα, ότι για τον Γκλέτσο έχει πέσει στα πατώματα. Και ο δήμαρχος, όμως, το ίδιο έκανε, δηλώνοντας ότι η σχέση με την «απόλυτη» ήτο από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής του. Ωστόσο, φιλικές σχέσεις δεν κράτησαν και μετά τον χωρισμό τους δεν είχαν επαφές.

Μέχρι που ήρθε η ώρα και η στιγμή και το πρώην ζεύγος... ξανασμίγει! Ω ναι. Δε λίγες μέρες από τώρα, Βίσση και Γκλέτσος θα έρθουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά όοοοχι μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Το «σμίξιμο» θα γίνει για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, αφού ο δήμαρχος Γκλέτσος συζητά με την «απόλυτη» για μία συναυλία στη Στυλίδα μέσα στον Αύγουστο.

Και οοοχι, μην ονειρεύεσαι... καρβέλια. Γιατί, και σε επαγγελματικό επίπεδο θα μείνει η επανασύνδεση, αφού ο Απόστολος το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένος και μάλιστα... φουλ. Για του λόγου το αληθές, ο δήμαρχος παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς στην κάμερα τη σχέση του με 40χρονη καθηγήτρια από τη Λαμία. «Το παραδέχομαι, είμαι ένοχος», είπε χαριτολογώντας, αποκαλύπτοντας την ηλικία και το επάγγελμα της γυναίκας που του έχει κλέψει την καρδιά.