Σοκ: Το κορμί της Σίσσυς χωρίς ρετούς!

11.07.2012
Σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με σύζυγο, Θοδωρή και γιο.

Η οικογένεια πήγε να κάνει τις βουτιές της και κάπου εκεί ήτο και ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε την παρουσιάστρια με μαγιό να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές. Και θα μου πεις τώρα εσύ: πού είναι η είδηση;

Σάμπως πρώτη φορά βλέπουμε σύσσωμη τη φαμίλια; Ή πρώτη φορά βλέπουμε την Σίσσυ με μαγιό; Ειδικά, πέρυσι το καλοκαίρι, δεν περνούσε εβδομάδα πού να μην είχαμε... beach report για την παρουσιάστρια, η οποία απαλλαγμένη από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, επιδείκνυε το χυμώδες σώμα της και καμπύλες. Μία μούρλια. Να την βλέπεις και να τη φτύνεις.

Και φέτος μη νομίζεις, πάλι έχουμε... ραπόρτο για την Χρηστίδου και μάλιστα τούτη την εβδομάδα φιγουράρει στο περιοδικό ΟΚ, να κάνει μπάνιο σε παραλία της Χαλκιδικής. Και να το κορμί το ζηλευτό, να οι καμπύλες, να η κοιλιά πλάκα, σωστή κορμάρα η Σίσσυ. Μέχρι, που έτερο περιοδικό, το Ciao συγκεκριμένα, φιλοξενεί φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην πισινά του ξενοδοχείου, που ανέφερα και παραπάνω.

Και το σοκ, το έπαθα. Γιατί, οι επίμαχες φωτογραφίες είναι χωρίς ρετούς. Ω ναι. Η μέρα με τη νύχτα, οι φωτογραφίες στα δύο περιοδικά. Κι έρχομαι η έρμη (με το φόβο ότι θα κάψω τον εγκέφαλό μου) και αναρωτιέμαι: σε ποια από τις δύο φωτογραφίες το κεφάλι της Σίσσυς είναι στο σωστό κορμί; Γιατί δεν γίνεται, κάποιος μπερδεύτηκε στο... κολάζ.

Πηγή Οκ, Ciao