Παπουτσάκη: Τι γράφει στο προσκλητήριο του γάμου της;

10.07.2012
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύεται και πιο οριστικό δεν γίνεται, αφού το ανακοίνωσε με δόξες και τιμές η ίδια η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο γάμος με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, με το ζεύγος τις επόμενες μέρες να μοιράζει τα προσκλητήρια.... «Το προσκλητήριο που μου έπεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν...» φαίνεται ότι θα τραγουδήσουν κάποιες ψυχές.

Ωστόσο, τα εν λόγω προσκλητήρια έχουν κι άλλη μία αξία... αποκαλύπτουν την ευαίσθητη πλευρά της σέξι ηθοποιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι λόγω κρίσης ζητά από τους καλεσμένους να μην τους πάρουν γαμήλιο δώρο. Αν, όμως, κάποιοι από αυτούς θέλουν να κάνουν, τότε να καταθέσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

“Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ' όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στο σύλλογο “Η Πίστη”. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο προσκλητήριο.

Σωστοί.....