Η Lady Gaga έχει ξεφύγει εντελώς

10.07.2012
Τελικά, φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Ούτε και αν είναι σταρ. Ή μάλλον ιδιαίτερα τότε. Και η διάσημη εκκεντρική τραγουδίστρια αποτελεί περίτρανο παράδειγμα.

Η Lady Gaga το έκανε πάλι το θαύμα της και εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με έναν τρόπο που συζητήθηκε δεόντως.

Η αλήθεια είναι ότι το 12ωρο ταξίδι της επιστροφής από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας μπορεί να τη ζάλισε λίγο, όμως η 26χρονη σταρ θα μπορούσε να το είχε ελέγξει κάπως καλύτερα το όλο θέμα. Έλα όμως που δεν ήθελε.

Έτσι, λοιπόν, η Lady Gaga άρχισε να "χαιρετά" τους παραβρισκόμενους κάνοντας μια απρεπή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλό της –και μάλιστα με τα δύο χέρια- ενώ όσοι μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτή την εικόνα και να κατεβάσουν τα μάτια λίγο πιο κάτω, πάθαιναν το αμέσως επόμενο σοκ!

Ενώ φεύγοντας από την Αυστραλία η κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) φορούσε ένα συντηρητικό –μέχρι και κομψό- μαύρο φορεματάκι –συνδυασμένο με τους γνωστούς κοθόρνους της φυσικά, για να μην ξεχνιόμαστε- όταν βγήκε από το αεροπλάνο, προφανώς είχε ξεχάσει να ντυθεί γενικότερα.

Εκτός και αν ένα μαύρο σουτιέν, ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα μαύρο καλσόν χωρίς εσώρουχο (!) θεωρείται ολοκληρωμένο "συνολάκι".

Κατά τα άλλα, στο πλαίσιο των πρόσφατων συναυλιών της, η Lady Gaga βρήκε τρόπο να επιτεθεί στη Μαντόνα (Madonna) που δεν λέει να καθίσει στο σπιτάκι της!

Ζ. Κ.